Jump to content

Ovladac zrcatek

mpavlik
 Share

Recommended Posts

Mam dva ovladace zrcatek.

Na jednom je prepinani L - Vyhrev - R, oznaceni je 6Y1 959 565E

Na druhem je prepinani Vyhrev - L+R - R, oznaceni 6Y1 959 650

V aute mam ten prvni typ, protoze jsem vsak pri sundavani dveri ulomil tu ftipnou packu, tak jsem sehnal novy ovladac - ten druhy. No a po zapojeni to nefunguje. V cem je zrada? Da se to prepinovat, nebo je to ovladany uplne jinak. Osobne se mi libi spise ten druhy typ, ale na funkci to nema vliv, takze to zvladnu i s tim puvodnim :).

a co nefunguje?

ten prvy sa nastavuje osobitne lave a osobitne prave zrkadielko. tym druhym nastavujes najskor lave aj s pravym a potom osobitne prave.

vyhoda druheho je v tom ze ked cuvas k obrubniku, naraz si sklopis obe zrkadielka dolu na kolesa a potom ich naraz vratis do povodnej polohy.

mne vyhovuje druhy.

no ja nechcem moc filozofovat ale:D:D:D brat ma na oktavke ten prvy typ a ked da na L tak ovlada obe zrkadla a ked da na R tak len prave, my mame na fabke ten druhy tym a ovlada L+R pbe a ked dame na R tak len prave...cize oba tie ovladace funguju rovnako len su inak znacene...ten prvy ma poradie zvrchu L vyhrievanie R a druhy vyhrievanie L+R a R...neviem ja len ze takto som sa s tmy stretol ja...nebude zrada v tom poradi akom to je? zeby inak piny?