Crake Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Chtel jsem se zeptat jestli nevite z jakeho duvodu najednou vymizely dvojtlacitkove nesklapeci klice (viz. obrazek)? Byly nejak poruchove? Daji se jeste nekde sehnat? Jdou ke standardni komfortce 433E? Diky predem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNNTomas Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Tož nevím...ale já ho u svého auta mám Škoda že nemá 3talčítka, sklápěcí je v kapse cítit "robusněji". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petta Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Mám dva. Jeden používaný a jeden úplně nový... Koupil jsem třítlačítkové a tak bych je mohl prodat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crake Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 Ten novy je vyfrezovany a byl prizpusobeny k imobilizeru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teejay Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Chtel jsem se zeptat jestli nevite z jakeho duvodu najednou vymizely dvojtlacitkove nesklapeci klice (viz. obrazek)? Byly nejak poruchove? Daji se jeste nekde sehnat? Jdou ke standardni komfortce 433E?Diky predem ahoj já jeden mám a jemi k prdu tak se můžem dohodnout ;-) jestli ho potřebuješ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts