Jump to content

VAG 812.4 HEX CAN USB z uobd2.com

lim
 Share

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Koupil jsem ho zde http://kecool.com/products/product.asp?id=147

Cinan ma mozna nejake bugy na webu ale bezproblemu komunikuje po skypu, posle i trackingnumber na honkongpost a 0.5$ za postovne taky nema konkurenci :)

ted jsem objednaval dalsi, jedine omezeni je ovsem ze se pouziva s VAG COM 812.4 tj Beta a tak musis mit na ntb datum 1.dubna.2009 nebo tak nejak kolem, s jinym datum program nefunguje, a pak taky ze neni v cestine ..

Nevim co by to udelalo kdybych ho zkusil pouzit se starsi ceskou treba 805cz..

• 11 months later...

Smaže ti to ATMEGu a kabel bude nefunkční.

což není nutně pravda, nevím, jak ten konkrétní model, ale já jsem koupil 3ks z dealextreme pro 812.4b (rovnou tam dodávali cracknutou verzi VCDS, která si čas mění sama) a tam je záloha paměti a pokud se něco stane (špatná verze programu - sám jsem otestoval), tak se hlavní pamět obnoví ze zálohy po připojení do konektoru na cca minutu bez připojení do USB...

k tomu kecool, nevím, jak jsou na tom teď, jestli jestli jěště pracují, před týdnem jsem objednával kolegovi kabel a bez reakce, zaplaceno mají, na mail neodpovídá, stav objednávky stejný, prostě, jako by tam nikdo nepracoval :-( objednal bych to radší z dealextreme, jenže tam ten co mám já už nemají a nabízejí starou verzi :-(

ja uz tam tedy nenakupuju, ale stale ho mam online na skypu a to vzdy odpovedel hned..tak zkus tam

jinak muzes poslat nebo nekam ulozit ten sw od kabelu z DE?

dik

no, mail a zpusob jednani mailem, info o objednavce jsou za 0 bodu, ale dnes rano jsem si ho vyzvednul na poste..nemit trpelivost, uz jsem chtel zrusit platbu :-) jen to neni Cina, ale vazne Singapur :-) SW 812.4 upraven jsem nahral sem: http://www.uschovna.cz/zasilka/YGGS6YIWHVKLXVSC .

Edited by swenak