Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf

George Couser

Doporučené příspěvky

já mám najeto cca 1000 km a průměrná spotřeba 1,9 TDI je 5,6l Jezdil jsem mimo dálnice všude i v Brně

Kolega co ji má asi dva týdny, spotřeba na 25 km dlouhé trati do práce po rovince 3,5 l !!! Já tu samou trasu jezdil s TDI 66kw, tak 3,8 - 4,2 l !!! Opravdu jsem zvědavý, až ji budu mít. Protože se termín dodání blíží, koukám po nějakém pojištění, zákonné nechci moc drahé - nejspíš wustenrot, ale havarijní chci opravdu spolehlivé, co takhle vše u DIRECTU, máte zkušenosti, cenově asi nejlepší !?!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé, mě v salonu řekli, že poslední dva týdny (52-53KT) v roce mají nějakou výluku, či co, takže nevyrábějí. Jsem optimista, příští týden mi určutě zavolají, že auto bude dříve :)

V 52. týdnu se bude vyrábět do středy 23. prosince a 53. týden je vánoční dovolená.

Odkaz ke komentáři

V 52. týdnu se bude vyrábět do středy 23. prosince a 53. týden je vánoční dovolená.

Eeee tak to je vtipny to budu mit jednu z poslednich 2009:) dyz mam ten 52tyden - to bude horsi nez patecni smena ty tri dni pred svatkama hehe :-D

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři

Čau chlapy,

prosím o pomoc. Rozhodl jsem se na své OI Combi 1.9TDI 81kW vyměnit tlumiče na paket pro špatné cesty. Zadek už mám pořešený, jen si nejsem jist zda tam nebude potřeba dát jiné pružiny, doufám že ne, tlumiče jsem pořídil 1J0 513 025 DJ. Ale mám problém s předními tlumiči. Vím že tam mají být 1J0 413 031 BF, ale nevím též, zda tam může být původní pružina nebo tam má být jiná.

Máte někdo Trumfku v dieselu s paketem pro špatné cesty a dokál mi zjistit jaké značení pružin a tlumičů tam máte?

Díky

Petr

Ahoj, dneska jsem menil na zimaky opsal jsem cislo predniho tlumice 1J0 413 031 AM. Ale mam 1.6 tak nevim jestli ti to pomuze. Pruziny by tam měly asi původní ale podložený.

Odkaz ke komentáři

Tak o vikendu jsem najezdil pres 500 km, po silnici jsem jel okolo 110, po dalnici jsem to nesetril 140-150. Pomer silnice/dalnice 50:50. Spotreba prumerna dle palubniho pocitace 5,6, takze mi zacina holka delat radost. Dal zjistuju, ze s Fabii se mi mnohem lip rezaly zatacky, todle je prece jen uz poradna lod, tak to jde docela znat. Ve meste to je stale katastrofa a myslim, ze tim auto i dost trpi, kdyz potrebuju zajet jen nekam 5 km se studenym autem. Zacinam zvazovat do mesta koupi Citroenu C1 1.0VVT ;)

Editováno: , autor: gilerakk
Odkaz ke komentáři

Dal zjistuju, ze s Fabii se mi mnohem lip rezaly zatacky, todle je prece jen uz poradna lod, tak to jde docela znat.

no "loď".... jestli ono to nebude tím starým podvozkem :-D třeba mondeo kombi nebo mazda 6 kombi (předešlý modely), jsou větší loďě a můžeš nima řezat zatáčky jak je libo... o nových modelech ani radši nepíšu... :-)

Odkaz ke komentáři

Ve meste to je stale katastrofa a myslim, ze tim auto i dost trpi, kdyz potrebuju zajet jen nekam 5 km se studenym autem. Zacinam zvazovat do mesta koupi Citroenu C1 1.0VVT ;)

Chces si koupit skoro stejne tak drahy auto jako je Tour, aby se nenicil Tour? Musel bys jezdit snad 20 let aby se ti to vyplatilo :) Ale je pravda, ze Tour je na vsechno, jenom ne na mesto.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři

Mel jsem na mysli samozrejme neco starsiho a super malyho benzinovyho, treba i Chevrolet Spark 0.8. Takze kdyz bych casem neco nasetril, tak za tech 80000 uz by se dalo neco slusnyho koupit. A takovy druhy auto se do velkomesta, jakym Brno zajiste je :palec2: , urcite hodi. Zatim to Tourka bude ale muset zvladnout sama..

EDIT: Byl to jen takovej napad, po 1500 km uz jezdi ve meste misto 11 za 7, takze pohoda ;) A myslim, ze to bude jeste lepsi!

Odkaz ke komentáři

Mel jsem na mysli samozrejme neco starsiho a super malyho benzinovyho, treba i Chevrolet Spark 0.8. Takze kdyz bych casem neco nasetril, tak za tech 80000 uz by se dalo neco slusnyho koupit. A takovy druhy auto se do velkomesta, jakym Brno zajiste je :palec2: , urcite hodi. Zatim to Tourka bude ale muset zvladnout sama..

rozhodně bych se nebál ze to nezvladne...vem si kolik lidi jezdi s TDI jen za roh na nakup...a dyz ti to vadi tak si projizdku na nakup protahni jizdou po okruhu nebo jestli tam neco takovyho je v brne nebo na okresky, aby se ti ten motor zahral.... :-)

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři

Mám s 1.6 MPI 75 kW najeto cca 1500 km a na trase dlouhé 77 km (členitá okreska) mi z pp vyskočila spotřeba 5.4, motor jsem nešetřil 80-110 km/h. Je to na zimákách a paketem pro špatné cesty. Na tak velký auto s benzínem je to super spotřeba. Té spotřebě co byla v recenzích jsem nevěřil, ale asi na tom něco bude, tyhle motory fakt nežerou. S peugeotem 106 1.0i jsem to jezdil za 5,2.......

Odkaz ke komentáři

Mám s 1.6 MPI 75 kW najeto cca 1500 km a na trase dlouhé 77 km (členitá okreska) mi z pp vyskočila spotřeba 5.4, motor jsem nešetřil 80-110 km/h. Je to na zimákách a paketem pro špatné cesty. Na tak velký auto s benzínem je to super spotřeba. Té spotřebě co byla v recenzích jsem nevěřil, ale asi na tom něco bude, tyhle motory fakt nežerou. S peugeotem 106 1.0i jsem to jezdil za 5,2.......

Tak to vychází rovnejch 7 litrů na 100Km.. na to že je to mimo město tak nic moc spotřeba..to asi bude tim že to ještě neni koloudně zajetý.. A ten vysavač 1.0?? to je hrůza!!!

Odkaz ke komentáři

Masserre zdárek,

když je na 77 kilácích průměrná spotřeba 5,4,jaká bude průměrná spotřeba po odjetí 100km po podobný trase?Mě to vychází pořád na 5,4.....Je teda pravda,že to Will nenapsal přesně,ale domnívám se že tím myslel průměrnou spotřebu.

Tom

Zdar, zdar.

No právě že o průměrnej tam není zmínka..tak sem to pochopil jako že si to vzalo 5,4 litru na těch 77Km..Wille jak si to myslel??

Editováno: , autor: masserr
Odkaz ke komentáři

je jasny, ze myslel prumernou. proste ujel 77 km, koukl na palubni pocitac a ejhle prumerna spotreba 5,4!

EDIT: Tomino: Proc by to nemel neumet palubni pocitac ukazat? Proste rano nastartuju, ujedu 77 km a vidim prumernou dle PP. Nebo v prubehu dne zmacknu reset, ujedu 77 km a zase uvidim prumernou dle PP :o

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...