Přejít na obsah

Octavia Tour Trumf


George Couser

Doporučené příspěvky

Osobně mám necelých 14 dní novou octavii tour trumf a na 100% vim, že se dělala ve Vrchlabí. Nevim jak je to s 1.9TDI, ale to už tu psali ;-). Mám 1.6MPI ;-) Objednával jsem 1.9. a 1.10. byla k odběru. Bylo to ale objednané auto, kterému se pouze změnila barva, proto jsem ho měl za 4 týdny. Proto má možná někdo kratší dodací dobu, protože ho už autosalony mají objednané. Vědí, že se prodají ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Rumunsko mi teda dava. Clovek se pomalu ani v klidu nevyspi. Ted uz budu zase spat jak batole ;) Vcera vecer jsem jeste odeslal dotaz do skodovky a uz mam i odpoved.

Tu je:

děkujeme za zájem o akční model Octavia Trumf a sdělujeme, že tento model se vyrábí ve Vrchlabí .

S pozdravem a přáním hezkého dne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar všem,

tak jste mi chlapi dneska poránu zlepšili náladu a vyvolali úsměv na mé tváři.Aféra "Rumunsko" nemá chybu :D;)

Tom

Tak jsem asi nechtěně rozvířil diskuzi na téma Rumunsko, to jsou na webu ty zaručený informace, takže si dávejme pozor, co čteme a jestli je to vůbec možný. Já ji mám objednanou taky, tak jsem byl zvědav, co nato řeknete. Jinak zaplaťpánbůch, že je to tak. Všem přeji hodně šťastných kilometrů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ volant sem potrehnul na salonu, ale zdractka mi tukly az nejak pozdeji, tak ja jen jestli to neni zas nejaka special editon :)

A tak ona teda uz oficialne skonci vyroba pristi mesic?Ze se tedy v roce 2010 prestane vyrabet?

Pokud budou mít ještě hodně objednávek, tak snad s výrobou neskončej, nějak vydělávat musej. Já si myslim, že výroba bude do tý doby, než vyrukujou s tím novým, jak chystaj. Větší jak fabia a menší jak octavia, tak jsem docela zvědavej, ale to asi hodně lidí ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak uz taky vim termin vyroby. Objednano 5.9.09, termin vyroby 45. tyden (je to prej v nejakem "N" - zavazny termin). Tak snad do pulky listopadu bude pomalu a jiste doma. ;) Tak tedy jeste objedname zimni papuce.......

Tak to máme stejný termín.... :palec2:

Čekám červenou combi 1.6i se sport paketem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás se také stále čeká na Tourku a člověk je čím dál více nedočkavý.

Jinak k diskui ohledně "mezimodelu" - ano, Roomster je v této kategorii a právě proto, že s Roomsterem už se nadále nepočítá, bude ho pak nahrazovat právě ten nový výtvor. Je tedy docela reálné, že i u Roomstera se dočkáme nějaké zvýhodněné akce v závěru jeho prodeje. Na to si ale ještě chviličku počkáme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Rumunsku tusim snad ani neni vyrobni zavod. Mel by byt Kazachstan, Indie, Cina, Rusko, Slovensko, Sarajevo je tusim uz zavreny.

To jste mě teda vyděsili - mám objednanou OII FL 1,9 TDi, PD, Eleg., netušíte kde se vyrábí tento model? A ještě jeden OT - netušíte jaké se z továrny dávají u nové OII FL pneu (značka, typ)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...