Přejít na obsah

Kolik platíte za povinné ručení ?


hornobrizak

Doporučené příspěvky

to je sice hezký, ale né vždy tam výjde reálná cena ;) PS: mne na netu vychází vždy ročně nad 6.5 t a to ten nejnižší možnej základ pojištění...teď platím za super plus od ČPP 4900,- a příštím rokem nejspíš o hezkej tisíc míň :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já třeba platím 7.689,- Kč, ale podle mě ti to při srovnání nijak moc nepomůže. :) Rozhodující je objem motoru (bohužel pořád ještě), jak dlouho už je člověk pojištěn, odkud je, kolik mu je, individuální sleva ze známosti... A to sem zatím nenapsal nikdo.

Edit: Zapomněl jsem dodat, že platím největším "zlodějům" na trhu - České pojišťovně. Ale má to svůj důvod...

Editováno: , autor: Woodbine
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já platím u ČP povinné ručení Exclusive (limit plnění 100 mil.) u Fabie 1.4 4474 Kč s bonusem 35%(bez bonusu 6883 Kč).Dále mám pojištění proti odcizení a živelné pohromě taktéž u ČP za 2227 Kč s bonusem 30%(bez bonusu 3181 Kč).Takže celkem 6701 Kč (bez bonusů by to bylo 10064 Kč).Tyto pojistky jsem uzavřel a platil letos v lednu. Ty bonusy jsou za 73 bezeškodních měsíců,bydliště Praha a věk (při uzavření smluv)34 let. ;) Známost u pojišťovny jaksi bohužel nemám.... :blink: Možná by se našla levnější pojišťovna,ale já s ČP neměl nikdy žádný problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Domnívám se,že by musela být debata nejen o tom kolik platíme,ale co v tom všechno je a to se tu bude jen špatně srovnávat.Taky záleží na tom,jestli u té pojišťovny má někdo i třeba pojistku na barák a jestli má spojenou pov.poj. a hav.poj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2592,- živel u Kooperativy + 500Kč čelní sklo

takže já teď nově ... přešel jsem od Kooperativy ke Kooperativě ;) , ovšem k jinému prodejci, takže mám i výhodnější cenu, než jsem dostal na pobočce u okýnka.

takže Fábia 1,2 místo původních 2626,- (došlo k navýšení, oproti výše uvedené ceně) tak nově 1593,- (základ je 1510,- ale já mám 5% navýšení za půlroční platbu).

Manželčina Felda místo původních 4336,- nově 1593,-.

No a havarijko na Fábku místo původních 4432,- nově pouze 2500,- ročně. Takže ve výsledku roční úspora přes 5500,-Kč.

Pokud by měl někdo zájem, tak přes SZ pošlu kontakt na prodejce Kooperativy. Já dostal kontakt od známého, který na něj narazil na Toyota fóru.

důvod editace: připojení letáku, aby si mohli udělat obrázek i majitelé vyšších kubatur než já ;) . Máte tam i event.kontakt na pojišťováka

post-3505-1264078342_thumb.jpg

Editováno: , autor: Malta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

to Malta: je fajn, že Kooperativa má více kubaturních kategorií, což by mohlo potěšit majitele 1,4 - já mám u ČSOB a tam spadám tuším že do kategorie do 1800. Nicméně asi hodně záleží na agentech, je vidět že i u jedné společnosti to jde úplně za jiné peníze. Já platím na 4 roky starou Fabku kolem 4.500, ale to je jenom zákonné, sklo a pojištění proti odcizení :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...