edadavids Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Ahoj, mám takový problem.Mám originální centrální zamykání ,ale nemám el. stahování oken .Tak jsem dokoupil -DO ,ale když jsem to rozebral tak jsem zjistil že tam žádná komfortka neni,ani konektory nic!!!!! Nevim co mám kde vyměnit.Porad te co mám dělat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royce Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 a hledal jsi na správném místě? taky jsem měl problém ji najít... mrkni sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...18665&st=40 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edadavids Posted August 22, 2009 Author Share Posted August 22, 2009 Díky,hledal jsem na správnem místě a nenašel.Nemontovala škodovka kromě centrálu s komfortkou ,nějaký jednodušší centrál? Nevíte někdo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaell Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Žádnej jednodušší centrál nikdy nebyl, máš vůbec kontrolku ve dveřích? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 je dost zastrčená nad pedálem brzdy,dobře se podívej,nebo jednodušší,načti ji Vagem.Pokud je,Vag ji najde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts