Přejít na obsah

Hluk při jízdě


Marcelus

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Dobrý den. Chci poprosit o radu nebo zkušenost.

Máme problém na Octavia 1, 74 Kw, motor AKL.

Při přejetí nerovností na silnici ,se z pravé zadní části interiéru ozývá takové umělohmotné chrastění. Se synem jsme demontovali tapecírung z pravých zadních dveří, boční tapecírung před zadním oknem, tapecírung stropu u antény , zkontrolovali upevnění umělohmotných pacek, případně opravili jejich upevnění, vše namontovali zpět, ale chrastí to dál.Dokonce jsem si po demontáži tapecírungu sedl na zadní sedadlo a při jízdě poslouchal ,odkud se ten protivný zvuk ozývá, ale místo jsem nenatypoval.Syn,který s autem jezdí říká,že chrastění je čím dál tím větší ale už nevíme co by jsme zkontrolovali.

Prověřovali jsme i kufr na pravé straně ale i tam vše drží jak má,kamarád řešil tento problém taky, ale po nějaké době se mu chrastění ztratilo, rozebíral tapec jako my, ale marně.

Nemáte prosím někdo typ co tam může chrastit? Tapec je upevněn řádně, kabely taky.Už nevíme kudy kam. Děkujeme za případné zkušenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...