foromen Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 (edited) Club EDT zve všechny zájemce na malé neformální setkání, které se uskuteční 27.9. 2009. Program: Sraz všech zájemců je v 10,00 - 10,45 hodin, parkoviště OD TESCO Kladno GPS: Loc: 50°7'37.685"N, 14°7'3.507"E 11,00 hodin přesun do obce Lány na parkoviště areálu muzea. 11,30 hodin prohlídka muzea 13,00 hodin oběd v restauraci 14,30 hodin v případě hezkého počasí možnost procházky Lánskou oborou, zámeckou zahradou 19,00 hodin odjezd Uvedené časy mimo místa srazu jsou pouze orientační. Odkazy: Zámek Lány Muzeum Lány Zájemce prosím o přihlášky zde, průběžně budu tento příspěvek editovat. ( z provozních důvodů budu průběžně informovat muzeum i restauraci o počtu zúčastněných). Přijedou: foromen + 2 mole.first + 1 lucky bumbrlík + 2 Dejf pešír + 2 Karlos71 + 3 Evers ?? Šmudla + 1 bedlickaa Kani + 2 ?? AdamCZ +1 Camels + 1 alzbetka + 2 Fany + ? Edited September 24, 2009 by foromen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pešír Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 my pojedem taky, ale je to ještě daleko a nevim, jak bude práce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 71 Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Přijedu vychází mi volno,ale nikdo neví co bude za měsíc budu se snažit abych to volno měl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pešír Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Koukám, že pojede asi jen EDT + známí. koukal jsem na ty jejich stránky a docela fajne fára tam maj, by mě zajímalo, jestli by tam nechtěli i mojí závoďáckou fabku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foromen Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 No uvidíme, kdo přijede. Káry tam mají fajnový. Bude se na co koukat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evers Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 no možná bych se objevil , mám do Lán co bych pivem dolil ... je to jeste dost daleko tak uvidime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bedlickaa Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 ahojky pokud me nekdo pribere do auta tak pojetu take. Uz se tesim =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 hoj...zdravim vas ze sluneho recka..[maj tadz blbou klavesnicu]me bohutel vzchazi pracovni vikend....a dovolenou me uz nedaji....potoze ji mam ted rad bzch se jel odivat protoze to tam je super...ale nepujde to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foromen Posted August 30, 2009 Author Share Posted August 30, 2009 bedlickaa, no snad tě někdo naloží mira, škoda, ale práce je bohužel práce . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pešír Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 bedlickaa: a odkud, že jsi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bedlickaa Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 pešír: jsem z Doubrav asi tak 7 kilaku od doubi smer boleslav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kani Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 ahojte tady Totsie manželka Kaniho, Vzhledem k tomu,že se stěhujeme (koupili jsme barák ) a bereme si k sobě mého dědečka s Altzheimerovou chorobou tak nezaručujeme účast na této akci pokud to jen trošku půjde tak přijede Kani sám s naší dcerkou Viki děkuji za pochopení Pa a krásný zbytek víkendu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foromen Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 Jasný, však víme, v pohodě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foromen Posted September 8, 2009 Author Share Posted September 8, 2009 V prvním příspěvku upřesněno místo setkání!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pešír Posted September 8, 2009 Share Posted September 8, 2009 bedlickaa: tak mi tě vezvem, jestli chceš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamCZ Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Krtečci taky jedou.. ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foromen Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 perfekt, jste na seznamu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camels Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Přijedeme taky, je to paráda, že se Kladno taky činí, v Muzeu sportovních vozů v Lánech jsem byl a je to tam super, mohu jen doporučit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mole.first Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Mno, tak teď babo raď... 27.9. mám první z pěti učebních dní pátého semestru na Univerzitě... otázka zní - stojí účast na akci za neúčast ve škole? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foromen Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 (edited) Mole, škola ti neuteče, akce je jen jednou. . Koukej dorazit, zaschůzujem . Tedy odpověď: S T O J Í !!! Edited September 16, 2009 by foromen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pešír Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 odkdy se chodí do školy (univerzitu) v neděli? a co ta bedlickaa?? s kym teda pojede? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mole.first Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 pešír: od tý doby co existuje kombinované studium foromen: koukal jsem na to a všechny předměty budu mít ještě jednou, takže snad pohoda. navíc se do toho muzea HROZNĚ TĚŠÍM!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foromen Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 no sláva mole, to jsem moc rád. . Napíšu ti do indexu 1*. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bedlickaa Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 odkdy se chodí do školy (univerzitu) v neděli? a co ta bedlickaa?? s kym teda pojede? omlouvam se že jsem se neozvala driv, ale nejak jsem nestihela. tak pokud semnou nepojede kamos tak bych se s vama svezla dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pešír Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 omlouvam se že jsem se neozvala driv, ale nejak jsem nestihela. tak pokud semnou nepojede kamos tak bych se s vama svezla dik ok. tak dej v čas vědět ju. abychom mohli s tebou počítat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts