cosby Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Tak nějak jsem uvažoval,že bych jednou podniknul takovou"aktivní dovču",tzn.trošku cestoval a využil půjčovny obytných aut-třebas- http://www.obytne-vozy.cz/vybava.php a jel někde.Jestli máte typ(já uvažoval o FR.Riviéře) na místa a další půjčovny tak sem s tím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamant Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Ja som skôr za karavan (obytný príves). Predsa len, ak máš príves, môžeš ho nechať v kempe a autom odskočíš niekam na výlet, resp. na nákup. A miesto ti v kempe zostane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fire Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 (edited) Mě se líbí ty výklopné stany na auto !!!! :palec: , ale ta cena www.autostany.cz Edited August 30, 2009 by Fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Pokúsim sa oživiť túto tému. Na dovolenkách vidieť viac sólo vozidiel ako súprav. Zaujímajú ma skúsenosti používateľov karavanov na dlhšie dovolenkové trasy, návratnosť investícií (skôr teoretická ako praktická), nárast spotreby, pomer výhody/nevýhody, užívateľské pohodlie. Zatiaľ však vidím viac mínusov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motosman Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 http://www.caravan24.cz/news.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Ten web mám dávnejšie prečítaný, ale z toho, čo ma zaujíma som tam našiel veľmi málo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
motosman Posted August 8, 2017 Share Posted August 8, 2017 Obojí má své +/- . Zkusil jsem dát do googlu.cz "karavan nebo obytnak" a porovnání je tam dost. Já mám karavan už nastálo postavený u řeky. [emoji1] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts