Přejít na obsah

Pamet sedacky


super(b)man

Doporučené příspěvky

Dobrý den, také mi nefunguje vyvolání pozice z paměti sedadla.Jak jsem se tu dočetl řešení je výměna řj. sedadla. Dnes jsem si však všiml, že mi nefunguje vyhřívání zadních sedaček. Přední fungují normálně. Chci se zeptat má vyhřívání společnou řj. s jednotkou sedadla? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozno je to uplna hovadina, ale napisem to tu: Skusali ste to aj bez toho aby ste v tej sedacke sedeli? (myslím vyvolať pamäť) Keď idem po frajerke do auta a sedim tak sa sedacka nenastavi (mam 102kg :kol-91: ) musim vystupit a zmacknut to a sedacka sa nastavi. Naopak moja 47 kg priatelka si tam moze kludne aj sediet, sedacka sa jej nastavi aj snou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ghostbuster: Já mám paměť nastavenou na klíč, jakmile odemčeš auto a otevřeš dveře, sedadlo se ti nastaví, a nemusíš na něm sedět. je to docela dobré... Můžeš mít nastavený jeden klič na svou polohu a přítelka druhý klíč na tu její, podle toho kterým klíčem odemčeš auto, tak se te vyvolá požadovaná paměť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 2 roky později...

Zdar, měl jsem problém s uložením pozice sedačky (superb II 2010), hledal v návodu a na fórum, kde se info dost rozchází. Takže pro další hledající, jak to funguje u mě: Uložit pozici můžu pouze s klíčkem v zapalování v pozici 1 nebo 2 (tzn. nesmí být vypnuto, může být nastartováno). Dveře můžou být zavřené, může být zařazena i rychlost (mám automat). Zmáčknu tlačítko SET, držím ho stisknuté a přimáčknu pozici (1-3). Téměř hned se ozve zvukový signál o uložení pozice.

 

Pokud mám klíček vyndaný nebo v pozici OFF, uložení se neprovede, pouze se vyvolá uložená pozice (i když držím SET).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

ahoj chalani mam problem nefunguje mi ovladanie vodicovej sedacky na diagnostike vyhodilo 01335 - ridici jednotka sedadla/polohy zrcatka - strana ridice (J543) 
        49-00 - zadna komunikace  stretol sa niekto uz z niecim takymto . ze co moze byt chyba ?   spolujazdcova funguje normalne aj vyhrev sedadiel aj ovladanie zrkadiel ide akurat ovladanie vodicovej sedacky vobec nic . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...