Vasekk Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Po delší jízdě se mi děje, že když stojim na místě a točim volantem, tak neskutečně vrže v řízení. Druhý den, když vyjedu, tak je to ok. Co to může být? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sup Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Po delší jízdě se mi děje, že když stojim na místě a točim volantem, tak neskutečně vrže v řízení. Druhý den, když vyjedu, tak je to ok. Co to může být? řekl bych že to je tim že je to rozbitý... ale pičaku ti určitě poradí... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danone Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Posledný príspevok je zakazane citovať to ešte nevieš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 a nerobi ti to len vtedy ked stojis na brzde a zaroven tocis volantom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrini Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Mmm... neuniká ti náplň ze serva?)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hampejz Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 mám to samý, podařilo se ti to vyřešit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 jak vypada nádobka s olejem??je ten olej nabublanej??? přesne tohle děla nějakej propustej šroub na servu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasekk Posted October 13, 2010 Author Share Posted October 13, 2010 Jo přesně..olej je nabublanej...takže nejspíš nějaká netěsnost v soustavě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
žralok Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 (edited) Tak mě začalo vrzat řízení a dolévám kapalinu do serva jednou za 14 dnů tak 2-3 deci. Kde by mohl být problém? Edited December 6, 2010 by žralok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haniz87 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Čaute,mám stejnej problém při točení volantem mi vrže řízení z pravé části,tak jsem se na to koukal a vypadá to jakoby to dělala hř. tyč co vyjížďí s řízení.nevím co stím a docela me to začíná štvát.akorad mi prijde když je mokro že to nedělá tak často,jinak kapaliy je dost a nedolíval jsem jestě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phate Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 A co když mi to vrže za jízdy při zatáčení? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stankra6 Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Za jízdy při zatáčení ti to vrže ? Nekřoupeto jako ? U Supa je to většinou homokinetický kloub ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phate Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Homokineťáky budu teď měnit, cvakají jak kráva. Netušil jsem, že můžou i vrzat, resp. dělají takové táhlé vrzánííííííííííí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuzik Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Vrže a vrže, ale jen pokud je sucho a slyšiš to pomalou jizdou a lidi na naměsti se nestači divit co to za kostitřas jede. Tento broblem jsem řešil v roce 2009 cely měsic jsem ležel pod supem a hledal zavadu mel jsem najeto 100000km pravdivych. Nakonec jsem najel do prace na jamu a golega mi začal houpat s vozem. To vrzani se ozvalo z uchyceni stabilizatoru v té gumě. Sebral jsem injekčni střikačaku s jehlou pichl to těsne u stabilaku do gumy a od te doby se to už neozvalo. Vrzalo to, když to bylo suché proto to za mokra neděla.Cus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haniz87 Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 No mohlo by být ale proč to dělá když auto stoji a točí se volentem stabik se taky hybe? kolega mi třeba ríkal ze mu to delal cep řízení sice na passatovi ale to je to samé,takze asi nezbiva nic jineho nez zkouset co tu radite :-) jak budu chytrejsi dám vedet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 daj to niekde na mont.jamu,jedného si posaď za volant nech ti točí do strán a ty skúšaj postupne rukou chytiť čapy a keď bude vŕzgať,tak to v ruke ucítiš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts