Jump to content

Vrže řízení

Vasekk
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
Po delší jízdě se mi děje, že když stojim na místě a točim volantem, tak neskutečně vrže v řízení. Druhý den, když vyjedu, tak je to ok. Co to může být?

řekl bych že to je tim že je to rozbitý... ale pičaku ti určitě poradí...

• 3 months later...
  • 3 months later...
  • 5 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 2 years later...

Čaute,mám stejnej problém při točení volantem mi vrže řízení z pravé části,tak jsem se na to koukal a vypadá to jakoby to dělala hř. tyč co vyjížďí s řízení.nevím co stím a docela me to začíná štvát.akorad mi prijde když je mokro že to nedělá tak často,jinak kapaliy je dost a nedolíval jsem jestě

Vrže a vrže, ale jen pokud je sucho a slyšiš to pomalou jizdou a lidi na naměsti se nestači divit co to za kostitřas jede. Tento broblem jsem řešil v roce 2009 cely měsic jsem ležel pod supem a hledal zavadu mel jsem najeto 100000km pravdivych. Nakonec jsem najel do prace na jamu a golega mi začal houpat s vozem. To vrzani se ozvalo z uchyceni stabilizatoru v té gumě. Sebral jsem injekčni střikačaku s jehlou pichl to těsne u stabilaku do gumy a od te doby se to už neozvalo. Vrzalo to, když to bylo suché proto to za mokra neděla.Cus.

No mohlo by být ale proč to dělá když auto stoji a točí se volentem stabik se taky hybe? kolega mi třeba ríkal ze mu to delal cep řízení sice na passatovi ale to je to samé,takze asi nezbiva nic jineho nez zkouset co tu radite :-) jak budu chytrejsi dám vedet