Royce Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Ahoj, může mi někdo sehnat interiérovou kabelž pro přední el. stahovačky? myslím konektor co vede z A sloupku do BSG a pojistek (řidič + spolujezdec)... popřipadě neví někdo číslo dílu? V etce se to dost pitomě hledá... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royce Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 (edited) Ok tak jinak... koukal jsem do schématu a potřebuju defacto 3 kable... jeden s +12V prohnaný přes pojistku a pak dva CANy do BSG... kde mám sebrat těch 12V? ve schématu píšou že ze svazku za palubní deskou.. hm pěkné a z kterého? :-D a potom jaké piny potřebuju abych to mohl zapojit do BSG? Edited August 26, 2009 by Royce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standis Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 o elektrických oknech je tady už dost témat a o toam kde jak zapojit. zkus hledat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royce Posted August 28, 2009 Author Share Posted August 28, 2009 to je fajn.. ale tady to se dočtu všude.. někde se někdo ptá třeba na to samé a pod tím odpověď "zkus hledat"... a další věc co mě fakt sere je, když se někde řeší to co potřebuju, a někdo řekne "už se to řešilo tady: link" a když na to kliknu tak dostanu úžasnou hlášku Board Message Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken. jak mám pak něco najít :-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts