Přejít na obsah

vypinac svetiel


ivan kmetko

Doporučené příspěvky

vypinac sa demontuje tak že ho chytíš, zatlačíš smerom do palubky(ako keď zapínaš hmlovky ale opačne:D) a pootočíš asi o 25° v smere hodinových ručičiek(kým cvakne). potom ho jednoducho vytiahneš von...

akurát otázočka ako chceš mať denné svietenie v parkovačkách keď OII má denné automaticky aktivované VAGom, toto čo hovoríš je postup na O I

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moc diky. niesom si isty ale ten chlapik tam pisal ze je to na O2, a nevies ako nahodou spravit to svietenie uz ma unavuje stale zapinat tie svetla! rozmyslam na automatike ale ci nahodou neni cosi insie? nevies? mam O2 2006 ambiente bez maxa

Zajdes do servisu a za cca. 10€ ti nastavia denne svietenie(stretavackami) . Praca na 10minut . Je tu toho popisane neurekom .... staci si pohladat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Caute, chcem sa spytat...mam aktivovane automaticke svietenie (spinac svetiel v polohe 0, svetla sa zasvietia po otoceni klucika). Vypinac mam dost osuchany a chcel by som si kupit novy.

Pasoval by mi tam aj tento vypinac tak aby sa mi v polohe 0 svetla nezapli automaticky ale aby sa zapli iba ked bude vypinac v polohe auto?

http://www.cc-autodily.cz/spinac-svetel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pajko: automatický svícení je jen otázkou kódování, takže podle mého názoru, pokud nenatáhneš jeden chybějící kablík od přepínače světel do jednotky centrální elektriky, bude se ten přepínač chovat stejně jako ten současnej a polohu AUTO(tunnel) bude prostě ignorovat. A jak se to bude chovat s tim dotáženym kablíkem (a bez senzoru světla/deště, ke kterýmu se ten 4polohovej přepínačel světel s AUTO dával) by mě taky zajímalo, ptal sem se tu na fóru, ale nikdo mi nebyl schopnej odpovědět..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...