Přejít na obsah

Vzduch s palivem


PatrickE3

Doporučené příspěvky

Zdarek skodovaci, je to normalni ze mi jde vzduch od filtru do motoru? nevim jestli jde uz do filtru nekde po ceste nebo ne...

Nekdo mi tvrdi ze to je normalni, nekdo zas ze by to byt nemelo, tak babo rad, najde se tu nejaka? :feve:

Sry, proste jdou v ty pruhledny hadicce za naftovym filtrem s naftou i bubliny vzduchu ...

Editováno: , autor: PatrickE3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepotesim, ale normalni to neni.... Me to kvuli tomuhle problemu nejelo, koupil sem novy filtr, dostal k nemu tesneni na ten ventil, ale zadna zmena, tak sem ten ventil znovu vyndal, podmaznul silikonem, dal z5 a je po problemu. I kdyz slapnu na plnej plyn tak zadnej vzduch nejde... Vemte to z logickyho hlediska, ze v tom cerpadle je tlak, a dys je tam vzduch tak se spis misto vstriku nafty stlaci vzduch v cerpade.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 bublinka problemy nerobi. Mne tam viac menej visi stale na mieste,nechce zmiznut. Nejak to poriesit aby ju to raz cuclo a zmizla by? Ked Tebe asi dostaval filter vzduch permanentne,to bol asi problem. Netesnost ventilu nad filtrom.

EDIT

Tak som ju vcera pozeral a nie je tam uz vidiet. Tak zrejme dobre je prebehnut na plny kotel a ona cucne niekam... ;)

Editováno: , autor: mysko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
Ivanek007: tak mi to jede i s bublinkama :) když mu dám,tak jede jak ďábel.Akorát za mnou není vidět lol

Ahoj, ty bulinky to je nesmysl, je otázka času kdy nenastartuješ. Už jsem to tu psal, pokud vyměníš palivový filtr a bublinky jdou z filtru do čerpadla i nadále je to divné. Jediná možná závada je plovák v nádrži, taky se mi to stalo. Hadičky z nádrže k filtru jsou všeobecně známo nesmrtelný, leda že by si je prorazil na tankáči :-D Vyndej plovák pod zadní sedačkou je tam nádobka (aby když ti dojde nafta v nádrži tak aby jsis nezavzdušnil celou soustavu) a sítko hrubý, nečisti jen to sítko ale tu nádobku otevři jsou tam tři caplíky, na dně nádobky je dírka a tam je zdroj problému, usazuje se tam sliz (jak když tam leze slimák) :-D Až to vyčistíš nezapomen nalit palivový filtr naftou po okraj (rychlejc nastartuješ) Je možný že i ted nenastartuješ, nejspíš ti vlítl vzduch i do vysokotlakých trubic z čerpadla k válcům, potom stačí povolit dva vstřiky..... jen povolit! a kámoš at startuje a až z nich začne téct nafta utáhni ale nedorvávej je na krev, a to samý opakuj u dalších dvou válců. A musí jet potvora :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...