Jump to content

Kondenzace vody ???

kamoulinek
 Share

Recommended Posts

Prosím o radu.U svého roomstra jsem si za jízdy všiml, spíš pocítil, čůrkajíci vodu někde z pod palubovky na nohy.Bylo relativně sucho, tedy s deštěm to nemá co dělat, pozoroval jsem to např. až po hodině jízdy, poprvé asi před týdnem.Auto je v provozu 2 rokem.Dnes opět ovšem v mnohem větší míře.Voda (čirá kapalina bez zápachu) vytékala (při pohybu auta, tedy rozjezd, brzdění atd.) někde ze spodu pod volantem v místě cca pojistkové skříňky.Může to být v souvislosti s provozem klimatizace? Případně závada spojena s klimatizací? Případně nějaká kondenzace vody?

Děkuji za názory.

mnoo pokud si ho ted nemyl, a nebylo na desti, tak by to ta klimoska mohla byt. Nekde praskly nejaky spoj. Co mas v ostrikovacich. Pokud by se sekla hadicka, nekde u trysek, tak by to mozna mohlo take nejak do interieru protect. Pokud mas jeste zaruku, tak bych se obratil na servis. :)

:) mnoo me se u sluzebky uz stalo, ze tam kluci nalili " nemrznocku" (nejakej smejd z marketu), nezavreli vicko a ono to vyprchalo ,ze zbyla jen voda. Ale v tomhle pripade, ze to fakt nepravdepodobny.

BTW: jaky medium je v okruhu klimosky? To asi nebude vypadat jako voda ne??

• 7 months later...
  • 3 years later...

zdravím mám pravdepodobne tiež problém s kondenzáciou vody, totižto dneska 8.5.2013 som sadol do auta a zo stropu mi začala kvapkať voda a potom som pozrel a v tom svetle bola tiež voda, jak je to možné ? môže byť že aj cez lem čelného skla to môže zatekať či čo ??

No přes ty hagusy by to prolínat mohlo nad tím světlem je myslím výztuž po které by to mohlo stíkat. Odšroubuj to světlo (drží to dva šrouby u žárovek) a podívej se jestli tam neuvidíš nějaké stopy po zatíkání.

• 2 years later...

Čus pánové. Mám stejný problém. Při puštěné klimatizaci mě po určité době vytekl na nohu (předpokládám) koncentrát z výparníku klimatizace. Předpokládám, že je asi ucpaná odtoková trubka z  výparníku ale nevím kde ji najít. Může mi někdo poradit? Předem díky i za případné jiné postřehy v čem by mohl být problém