Přejít na obsah

Kondenzace vody ???


kamoulinek

Doporučené příspěvky

Prosím o radu.U svého roomstra jsem si za jízdy všiml, spíš pocítil, čůrkajíci vodu někde z pod palubovky na nohy.Bylo relativně sucho, tedy s deštěm to nemá co dělat, pozoroval jsem to např. až po hodině jízdy, poprvé asi před týdnem.Auto je v provozu 2 rokem.Dnes opět ovšem v mnohem větší míře.Voda (čirá kapalina bez zápachu) vytékala (při pohybu auta, tedy rozjezd, brzdění atd.) někde ze spodu pod volantem v místě cca pojistkové skříňky.Může to být v souvislosti s provozem klimatizace? Případně závada spojena s klimatizací? Případně nějaká kondenzace vody?

Děkuji za názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mnoo pokud si ho ted nemyl, a nebylo na desti, tak by to ta klimoska mohla byt. Nekde praskly nejaky spoj. Co mas v ostrikovacich. Pokud by se sekla hadicka, nekde u trysek, tak by to mozna mohlo take nejak do interieru protect. Pokud mas jeste zaruku, tak bych se obratil na servis. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:) mnoo me se u sluzebky uz stalo, ze tam kluci nalili " nemrznocku" (nejakej smejd z marketu), nezavreli vicko a ono to vyprchalo ,ze zbyla jen voda. Ale v tomhle pripade, ze to fakt nepravdepodobny.

BTW: jaky medium je v okruhu klimosky? To asi nebude vypadat jako voda ne??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 3 roky později...

zdravím mám pravdepodobne tiež problém s kondenzáciou vody, totižto dneska 8.5.2013 som sadol do auta a zo stropu mi začala kvapkať voda a potom som pozrel a v tom svetle bola tiež voda, jak je to možné ? môže byť že aj cez lem čelného skla to môže zatekať či čo ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Čus pánové. Mám stejný problém. Při puštěné klimatizaci mě po určité době vytekl na nohu (předpokládám) koncentrát z výparníku klimatizace. Předpokládám, že je asi ucpaná odtoková trubka z  výparníku ale nevím kde ji najít. Může mi někdo poradit? Předem díky i za případné jiné postřehy v čem by mohl být problém

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...