sprg Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Zdar, kamarád mi včera líčil následující situaci... Volal na inzerát na auto za zajímavé peníze, načež mu bylo sděleno že auto je již prodané, ale další stojí ještě v Německu a pokud chce můžou mu poslat fotky a popis. Dle fotek a popisu bylo vše super a hlavně cena byla velmi lákavá. Usoudil že je to přesně to co hledá. Dovozce si následně řekl o zálohu 50 tis s tím že bude sepsána smlouva a objednávka a že auto do týdne přiveze a pokud nebudou dodrženy podmínky stanovené smlouvou je záloha vratná v plné výši. Kamarád však nechtěl dávat tolik peněz někomu koho nikdy neviděl a nešel do toho. Podotýkám že když chtěl jet do Německa pro auto s dovozcem nebylo to možné a po dotazu na WIN auta mu bylo řečeno že mu jej sdělí dva dny po složení zálohy.. dovozce nefiguruje nikde na internetu. Co si o tom myslíte?? Šli by jste do toho nebo ruce pryč?? Jaké máte s dovozema zkušenosti vy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo-Kolín Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 No tak to je snad jasný.... Posílat někom zálohu pomalu přes telefon je celkem úsměvný. Nedávno se to tady řešilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadacek Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 řešilo a je to bohužel podvod, snad tou dobou řešený i pčr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprg Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 řešilo a je to bohužel podvod, snad tou dobou řešený i pčr Nemůžu to tady nikde najít..docela mě to zajímá..odkaz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadacek Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Našel jsem tohle..: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5&hl=podvod Jinak hledat a můžeš koušet klíčová slova jako podvod, dovoz atd.. Určo se toho napsalo víc nebo tu najdeš návod jak si dovézt legálně svoje auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts