Přejít na obsah

GSM II + GSM III, jednotky, držáky tel.


Doporučené příspěvky

je to anténa gsm přivedená za radio...

Hmm......  :kol-32: tak to je teda hodně velká příprava.  Dík za info. No vlastně je mi záhadou kam vedou ty kabely pro HF z autorádia přes origo svazek za radiem do??????

Editováno: , autor: hadrak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravim panove

 

Mel bych jeden dotaz. Mam ve svem voze jednotku HF GSM II original z vyroby a chtel bych to predelat na HF GSM III. Musi se tahat nejake nove draty nebo se jen vymeni jednotka a nakoduje se. Samozrejme bych musel natahnout kabel od anteny do jednotky HF to vim ale nevim jak je to s elektrickym zapojenim.

 

Diky za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím pánové, pročetl jsem forum skrz naskrz ale reseni mého problemu jsem nenašel. Můj problém se týka telefonní jednotky GSM II. Všude na různých fórech jsem se dočetl že jednotka HW: 1Z0035729C, H35, UHV CAN FSE 2P8X, model No: BE 9450 by měla plně podporovat můj telefon Samdung galaxy S3. Problem mam s připojováním telefonu a přenosu hudby z telefonu A2DP přes bluethooth jednotku do rádia Bolero. Telefon se úspěšně spáruje. Když vystoupim z auta a dejme tomu cca za 3 hodiny opět vyrážím na cestu tak telefon se připoji ale když chci někomu zavolat hodí mi to hlášku že telefon nebyl nalezen. A co se tyče přenosu hudby z telefonu přes A2DP což by měla jednotka podporovat tak to vůbec nefunguje.
 
Dokázaly by jste mi poradit? Už jsem z toho na prášky :-). Je tu možnost aktualizace softwaru v radiu Bolero nebo tak něco?
 
Prosim poraťe!!!
 
Děkuji,
S pozdravem Alois Sauer
  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohl by mi nekdo prosim poradit s kodovanim jednotky HF GSM III 3C8 035 730 C na skodu yeti? Chtel bych to vymenit za jednotku HF GSM II namontovanou z vyroby. Co by ste potrebovali vse vedet o aute aby ste mi vypocitali kodovani na muj vuz?

 

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Chlapi, jakou jednotku potřebuji do OII 2006 s Columbem a telefonem SGS2 (Android) ? Tuto kombinaci jsem zde na foru nenašel. Všichni máte MF a Maxidot, nebo většina. Tak si říkám, že o to to mám snad jednodužší a nemusím třeba shánět tu nejoblibenější 

 

Díky moc.

 

Ještě jsem našel jednotku 7P603573J nová sada nestojí ani 5000,- Ta by mě nešla ?

Editováno: , autor: david00007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravim.

Podle me je to neni nejnovejsi jednotka. Nejnovejsi je 3C8 035 730 C.Je to GSM III. Do octavie ti pujde. Jestli tam nejaka jednotka handsfree uz je tak staci vymenit, nakodovat a natahnout antenu gsm primo do jednotky. Pokud tam zadnou hadsfree jednotku nemas tak je potreba jeste  natahnout kabelaz.

Tady strucny popis funkci:

- implementován BT profl rSAP (Remote SIM Access Profle) 
- jednotka obsahuje GSM modul, který po spojení s mobilním telefonem (pomocí profilu rSAP) převezme funkci mobilního 
telefonu a ten se poté odhlásí od telefonní sítě.
- informace (telefonní seznam, přijatá, zmeškaná a volaná čísla) jsou zobrazeny na Maxi DOTu, RNS (Radio Navigační 
Systém), RCD(Radio,CD)
- zobrazování a psani SMS na MaxiDotu a na RNS (Radio Navigační Systém),  RCD(Radio,CD)

- funkce modemu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím pánové, prošel jsem téma k HF a potřeboval bych poradit. Dodělal jsem do OII HF jednotka 5P0862335b. Nakódoval. Telefon je přes BT funkční, na MAXI-DOT jej vidím a stáhnu i seznam. Problém je, že se mi na Maxiku zobrazují jména bez háčků a čárek a místo těch písmen je ? - neuměl by mi někdo poradit jak to opravit??

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, jelikož celkem dobře znám obě škodovácké telefonní výbavy, včetně držáků telefonů a zároveň vím, že ani v servisech neví vše, tak rád poradím a odpovím na konkrétní dotazy. Jedna věc je ale nutná - vždy je nutné uvést typ výbavy (GSM II - hliníková krabička, GSM III plastová krabička, jednotky jsou umístěné pod sedačkou spolujezdce), SW jednotky (naspán na jednotce) a zároveň typ telefonu. Snad alespoň pomůžu někomu si tyto výbavy oblíbit smile.gif M.

Ahoj...chcem sa opytat...mam hlinikovu krabicku pod sedadlom spolujazdca GSM II a mam tam v nej nejaky kabel ale mobil nevie najst radio...skusal som aj viacej mobilov a nic...a na palubovke mam aj drziak na telefon....porad mi co stym moze byt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ziggy999>> ta citace z roku 2009 je samá pavučina, ta hliníková krabička má nějaké označení kvůli identifikaci, např. 5P0862335, je třeba dodat do HF GSM BT anténu a aktivovat v ní spojení přes BT, vše je tu ve vlákně popsáno ale chápu že tam kde se neuklízí se špatně hledá.

Aritma0266>> Nebude to novějším SW v telefonu? Na Android fóru si myslím pochodíš líp.

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, mám GSM III a teď nově Samsung Galaxy S4. Nemohu se ale s telefonem vůbec připojit, resp dojdu k zadání hesla, pak to navazuje spojení, ale potom vyskočí hláška "spojení se nezdařilo". S původním telefonem S2 bylo vše funční. Prosím poraďte! Děkuji.

S4 tuším nemá priamo podporu rSAP. Skus toto:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android_rsap.rsapinstall

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android_rsap.rsap

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mám Superb II, používal jsem doposud HTC přes rSAP se vzdáleným přístupem k SIM, úplná nádhera. Teď jsem vyměnil tel za iPhone 5 a nemůžu se vůbec spojit. Co dělám blbě? iPhone vůbec auto nenajde, auto nopak telefon najde, ale při pokusu o spárování hlásí, že telefon není kompatibilní. Pokud někdo víte, díky.

VV

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam Samsung note II a gsm III 5n0 035 730 A  a ked som to chcel spojit tak sa mi to spojilo a hned odpojilo. Problem bol v tom ze pri spojeni ked som zakazal nacitanie tel. zoznamu tak to islo normalne len bez zoznamu. Musel som si kupit aplikaciu bluetooth phonebook a uz to funguje konecne tak ako ma. Len jeden problemik mam ze mi nejde a2dp a sms citanie na maxidote ide na columbuse volbu sms nemam a moznost pisania tiez nikde nieje takze neviem ci to je v jednotke alebo v com.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...