Přejít na obsah

GSM II + GSM III, jednotky, držáky tel.


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Zdravím, mám v O2 před fl 2007 dodělaný columbus a HF 3c8 035 730 C. Maxidot mi položku telefon zobrazí, ale nejde vybrat, columbus ukazuje telefon nepřipojen a nejde nic zvolit. Zkoušel jsem i Polar FIS, který by snad měl umět připojit k před fl budíkům GSM III jednotku, ale nezpozoroval jsem změnu. BT v telefonu žádné zařízení nevidí. Předpokládám, že párování musím provést přes maxíka. Nenapadá mi jak to vyřešit. Prozatím by mi stačilo, kdybych dokázal přes diagnostiku telefon do HF přidat, ale to jsem nikde nenašel jak. Po připojení HF jsem pouze nakodoval GW, kodování HF mám 080000000100010000000101 a je vše bez chyb.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám s tím zkušenosti, ale není to tím, že 3C8 s indexem C komunikuje přes BAP, ale předFL budíky vyžadují DDP?  Každopádně já teď mám BT z budíků úplně odkódované a i přesto se jde na něj normálně připojit a telefonovat...

Editováno: , autor: Aleš Veigend
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu, je to problém v komunikačních protokolech. Nakonec jsem to vyřešil v Polar FIS, kde je nutné zapnout emulaci BT a poté již bylo možné položku v menu otevřít. Každopádně teď řeším problém s telefonem xiaomi, který připojuji přes rSAP a je vše plně funkční. Jen po odpojení se již telefon do sítě nepřihlásí a je nutný restart. Předpokládám, že to je problém samotného telefonu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravím pánové,

koupil jsem Superba Combi 2014, Maxidot, Columbus, HF jednotka pod sedačkou 3C8 035 730 D a za nic na světě nedokáži spárovat s telefonem. V Maxidotu ani položku telefon nevidím :-( Když dám vyhledávat na svém Honoru 7, tak nenajde vůbec nic a když vyhledávám na manželčiném Samsungu S6, tak najde MAC adresu bez dalšího označení, ale spárovat se nedokáže. Zaráží mě, že ta položka není ani v Maxidotu, to se musí nějak aktivovat přes diagnostiku či co s tím? Díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím mam taky menši problém mam autorádio swing a originál bluetooth sadu s označením 7P6 035 730 C všetko fungovalo ako malo a teraz po kúpe nového telefónu Huawei P20 ktorý ma už bluetooth verziu 4,2 tak už sa s nim neviem spojiť píše ze je nekompatibilný co s tým ? treba novu jednotku alebo ako to vyriešiť ? Jedná sa o Octaviu 2 FL.

33117478_10211963321866346_1755757685434744832_n.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

zdravím všechny

mám octavia II 2007 radi Streem HF jednotku hliniková začínající 5P0.

Bohužel přestala fungovat. Chtěl bych si pořídít novou, tak přemyšlím zda by tam šla dát taková která by už podporovala i A2DP přehrávání hudby.

Chtěl bych poradit zda by to šlo a jaké je označení takové jednotky.

Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Když jsem si nedávno dodělával HF, tak jsem čerpal z těchto stránek:

http://www.vwglobe.cz/faq/passat-3c/jak-spojit-android-iphone-a-blackberry-s-vw-bluetooth-premium-hands-free/

 

PS: při výrobě vlastní kabeláže mi zbyl konektor co se připojuje do jednotky, komplet, včetně kontaktů. Kdyby byl zájem, můžeme se domluvit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za odkaz. Já HF v autě mám, ale budu měnit telefon a s ním si ta stará jednotka 5P0 862 335 moc nerozumí. Se starým telefonem mi načetla kontakty ze SIM a mohl sem na Maxidotu vytáčet hovor ze seznamu a když někdo volal a byl v seznamu, tak sem věděl kdo volá. To s novým telefonem nejde, a bohužel když mi někdo volá tak se ani neslyšíme, jen když volám já, tak je hovor OK. Nepotřebuju nic než volat a mít seznam abych mohl volat jako do teď.

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravím , mám na vás dotaz , mám Octavia II 2009 Elegance po fl a v ní "výbornou" jednotku 5N0 035 730 A.  Leta jsem s ní měl trpělivost a teď trpělivost přetekla. Koupě telefonu vždy probíhala zkusit, když tak vrátit. Prodejci mobilů o rsapu nikdy neslyšeli.  Poslední kapkou bylo, že mobil přestal po vypnutí auta  přijímat hovory a sms do doby než zavolám já,nebo ho restartuji.  Nevím jestli je to "supr" funkcí  rsap nebo abgreid mobilu na Android 7.0.  Může mi prosím někdo poradit za jakou jinou jednotku to můžu vyměnit ? Ale bez RSAPu. Auto je bez navigace  (žádný Columbus)  mám tam klasické radio a Maxi Dot (display mezi budíky černobílý).  Jde mi hlavně o spárování mobilu pro telefonování . Zbytek funkcí by byl jen bonus. Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S Honorem žádný problém s originál jednotkou, ať už starší Honor 7, tak nový Honor 10, fungují oba naprosto perfektně. Jen na začátku se nechtěla jednotka spárovat, tak jsem jí "zresetoval" odpojením konektoru od sítě (což jsem řešil tady na foru) a od té doby vše na jedničku, spojení tak do 10-15 sekund od zastrčení klíčku, synchronizace seznamů taktéž obratem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No s telefonem už jsem si zvykl, že musím mít Samsung galaxy nebo Ačkovou řadu. To vše leta letoucí fungovalo (sice s výhradami ale budiž. Třeba supr je, když dojde během jízdy SMSka. Přečíst na Maxi Dotu lze tak jedna z 10 a v telefonu ji nemáte. Musí se pak pracně lovit ze SIM karty, a takto bych mohl pokračovat.... :-) ) Ale teď po nějaké aktualizaci se telefon nechce po vystoupení z auta přihlásit do sítě. Do sítě se přihlásí , až někomu zavoláte vy, nebo telefon restartujete. Je to supr. Máte půl dne klid a pak 17 zmeškaných hovorů. Nevíte někdo co s tím, krom rady ať tu jednotku vyhodím :D Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Dobrý den pánové,

Dnešním dnem, jsem se stal hrdým majitelem Octavie 2 rok výroby 2005. Výbava vozu je elegant, s multifunkčním volantem a rádiem audience mp3 s cd měničem (viz. Foto).. A jelikož jsem od přírody zvědavý, začal jsem hned zjišťovat co vůz umí.. Na palubní desce vedle rádia mám originální držák telefonu s adaptérem, na kterém je ze zadní strany napsáno, že je na nějaký typ sony ericssonu.. (samozřejmě zastaralého) Začal jsem se zajímat a na internetových fórech jsem se dočetl, že adaptér slouží pouze k dobíjení telefonu a jinak komunikace probíhá přes bluetooth. Pokoušel jsem se tedy spárovat s telefonem pomocí multifunkčního volantu můj telefon, ale marně. Tak sem se opět pustil do pátrání a dočetl se, že záleží na typu jednotky (jestli podporuje) , která je pod sedadlem spolujezdce ( v mém případě 5P0 862 335) a zda-li je v ní bluetooth anténa.. Udělal jsem fotky a v této chvíli bych chtěl poprosit o radu.. Podporuje tato jednotka bluetooth? A pokud ano, jak to rozchodit? Doufám, že jsem svůj dotaz správně zařadil .. Děkuji za každou radu!

IMG_20190119_175602.jpg

IMG_20190119_175647.jpg

IMG_20190119_175639.jpg

IMG_20190119_175530.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...