martyrs4 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Krásné,že? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo-Kolín Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 No nebýt to pro POLICII tak krásné! Škoda auta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Tak když má PČR ŠKODOVKY proč ne něco z nové modelové řady...mě se to líbí.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romariooo Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Docela to i jde lidičky.Mě se líbi v tom barevném provedení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo-Kolín Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Až na ten žlutej pruh tak budiž, ale je to pro čerty! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Tak předpokládám, že ten žlutej pruh je kvůli lepší viditelnosti.... nebo je to barva místní policie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoos Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Proč jetiho k policii chápu, ale k čemu ma policie noveho Supa to mi nejde do hlavy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Ten policajný Sup je len ako demo, ak si dobre pamätám, má najazdené len nejakých pár km a v reáli sa nepoužíva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Proč jetiho k policii chápu, ale k čemu ma policie noveho Supa to mi nejde do hlavy Hlavně to nejsou auta Polície Slovenský Republiky, Ale auta firmy Tesla Holomy, proto ten Superb II v těch barvách. Jde tam o to, že dokážou udělat zástavbu téměř do čehokoliv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentadius Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Hezký hezký, třeba by tím mohla PČR nahradit ty svoje starý žravý 1700-ky NIVY Jinak jsem viděl v pátek první O2 face v policejních barvách ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petus Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 To už maj cajti i face octy?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentadius Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 To už maj cajti i face octy?? Nevím kolik já potkal je jednu osamělou na cestě mezi Žďárem n/Sázavou a Pardubicemi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom336 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Jo já taky v Brně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eresto Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 toho supa som minal pred dvoma dnami na krizovatke. je origo policajny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaS-BB Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Ten policajný Sup je len ako demo, ak si dobre pamätám, má najazdené len nejakých pár km a v reáli sa nepoužíva. No v BB jeden jazdi stale presne taky ako je na fotkach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaS-BB Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Tu ho mate, aby ste si nemysleli ze si robim prdel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rska Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 doufam ze to je 4x4 3.6 kdyz uz tak uz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas86 Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Toho supa maji na doprovod papalusu Jinak mestaci u nas si ted poridili Hummera H3 a pak ze je krize a policie nema penize Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simba Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Hlavně to nejsou auta Polície Slovenský Republiky, Ale auta firmy Tesla Holomy, proto ten Superb II v těch barvách.Jde tam o to, že dokážou udělat zástavbu téměř do čehokoliv. Luďa ale na Slovensku už taký superb II jazdi okolo Trnavy na diaľnici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo-Kolín Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Tak koukám že to ja na Slovensku stejný jak u nás..... Je sice krize, ale zase ty výdaje zaplatíme my-daňový poplatníci... U nás zase lítá pár aut maskovaných.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino666 Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 (edited) to veru jazdi, ako doprovod fabie s radarom. nestastnikov dobehne zachvilku a potom v plnej krase s majakmi aj pekne zastavi. a je to 3.6 FSI 4x4 Luďa ale na Slovensku už taký superb II jazdi okolo Trnavy na diaľnici. Edited October 29, 2009 by domino666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simba Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Tak koukám že to ja na Slovensku stejný jak u nás..... Je sice krize, ale zase ty výdaje zaplatíme my-daňový poplatníci... U nás zase lítá pár aut maskovaných.... Ten superb stoji asi 1200000 Sk ale polícia ma iné ceny pri tolkich škodovkách. Ale čo stoja tie audini s 4,2 motorom čo majú. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacky Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 u nas zatim mestaci. yeti policie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Nevím kolik já potkal je jednu osamělou na cestě mezi Žďárem n/Sázavou a Pardubicemi jj PČR Chotěboř ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krtek6 Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 takovy auta si ani nezaslouží za to co dělaji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts