trava Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Chlapi mam takovej problem na sve octavce 1,9tdi 2002,volant me mirne tahne do leva ale gumy nejsou vubec sjete,muze to byt geometrii nebo necim jinym diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipV Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 (edited) Může přibržďovat kolo, buď kvůli zarezavělému pístku nebo odlepené brzdové destičce ... Edited September 3, 2009 by FilipV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Obadal Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 no já mám podobný problém udělal jsem geometrii na 17 kola a ted jsem obud 16 a ted když chci jet rovně tak mám mírně volant doprava a když dám volant do rovné polohy cítím mírné brnění čím to muže být??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILAN6 Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Chlapi mam takovej problem na sve octavce 1,9tdi 2002,volant me mirne tahne do leva ale gumy nejsou vubec sjete,muze to byt geometrii nebo necim jinym diky hoj to muže take byt čep spodniho ramene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Řádně nafoukni kola, pokud to i potom bude táhnout, tak si nechej udělat pořádně geometrii a pokud bude v pořádku, tak už jedině křívé silnice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Obadal Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 a co může spůsobovat to moje jemné drnčení při rovném volantu a mírné jízdě doleva??? geometrie nová, zkontrolováno v servisu, žádné vule nic, může to být ložisko:?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trava Posted September 6, 2009 Author Share Posted September 6, 2009 takze rikate udelat geometrii a pak spekulovat dal jo???a jak zjistim spatne lozisko protoze uz se me zda ze za jizdy huci ale kdyz to zvednu na zvedak a zatocim snim tak neslisim zadny hokot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neOras Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 a co může spůsobovat to moje jemné drnčení při rovném volantu a mírné jízdě doleva??? geometrie nová, zkontrolováno v servisu, žádné vule nic, může to být ložisko:?? Co vyvazit kola? =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts