Přejít na obsah

Změna cen FIIC a akční model Magic


bojler

Doporučené příspěvky

Pro Fabiu a Fabiu Combi přibyde akční model Magic, Combi zlevní o 15k a rozdíl oproti krátké bude nově jenom 5 000Kč.

P.S. Stará Octavia Tour se bude produkovat do konce roku. Škoda se chce zaměřit na získání retailu zpátky, takže zdražení jako třeba teď po FL u Kie se nedá čekat. Tolik informace od známého. Ceny Magicu a výbava snad večer.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Combi za cenu krátký je asi dobrej tah - pro prodeje FII. on teď byl R skoro levnější (R Style Plus 1.4 315k, FIIC Ambiente Plus 280k, ale 1.2 a míň výbavy) a vyšší verze dlouhodobě šponuje Škoda k OII, takže žádná změna. R to každopádně nepomůže, při porovnání 1.2 FIIC a 1.4 R bude rozdíl 50k a na to už spousta lidí nepřistoupí. R je hodně drahej na západě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Combi za cenu krátkej začal u nás v polovici júna a mal trvať do konca augusta. Nie som si ale istý, či akciu náhodou nepredĺžili...

Inak celkovo je zaujímavé sledovať, ako sa mení zloženie importérskeho centrálneho skladu - v minulosti nebol problém nájsť na sklade vybavenejšie autá, trebárs Sport alebo Elegance/Comfort doplnený o nejakú tú výbavu navyše. V súčasnosti je to všetko samý Classic a Ambiente/Style s paketmi a koniec, zohnať hociaký skladový Sport, alebo Elegance/Comfort, je nemožné.

Edit: Tak akcia "Combi za cenu krátkej" je pre SK trh predĺžená do konca septembra. A aby neboli znevýhodnené skladové krátke, tak tieto sú zlacnené o 332 €.

Editováno: , autor: Igor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže Combi za slevněnou cenu už jde objednat.Akční model Magic,je jak v krátké tak combi se všemi motory,vychází z Ambiente+ a navíc je tam MAXI-DOT,Sun Set,Beat,metalíza a prodložená záruka na 4 roky 60 000 km.Vychází z Ambiente+.Tento akční model jde také již objednat.

Editováno: , autor: Dix1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tzn. výhoda 15 500Kč pro hatchback s metalízou, 6 600Kč pro lidi s Corridou, Pacificem a nebo Candy. Při využití dodatečnýho paketu ještě 17 500Kč pro hatchback a 11 000Kč pro combi. Combi plošný snížení ceny o 15 000Kč. Takže celkem 33 000Kč/24 100Kč pro hatchback a 41 500Kč/ 32 600Kč pro combi.

Předpokládám, že tam bude i interiér Magic, ne?

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na otázku, jestli by měly být říkám ano. Na otázku jestli budou, nevim. Ten Magic by tam měl být už jenom kvůli názvu.

Pandora - ta výbava se ti s Magicem prakticky shoduje. Cenově to začíná na 249 800, takže předpokládám, že 51kW bude za 264 800 a Combi za 269 800. Ceníkově. Plus teda eště možnost těch litých kol a bílé střechy za 6k. Přihazoval bys teda za 7k jenom airbagy. A doporučuju k nim dat i ESP.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za 264 800,- dostanu v ceně předpokládám metalízu (bez bílé střechy, líbí se mi už celkem Rosso Brunello), maxidot, klimatizaci, radie beat. Takže připlácet bych měl jen 7 000,- za hlavové airbagy. To jsem na nějakých 271 800,- Snad bude mít prodejce prostor pro slevu.

Jak bude tato akce platit dlouho? I když předpokládám, že po skončení šrotovného v Německu tento týden se škodovka bude více snažit s prodeji.

Editováno: , autor: Pandora
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak sem napsal i někde jinde - i hlavouni Škody tvrdili, že úkol je dovést zpět retailové zákazníky. No a zlevnění Fabie při jejích už tak poměrně nízkých cenách tomu i nasvědčuje. Na jednu stranu se obávám zdražení Kie (dost odvážný, zvlášť při pohledu na ceny Golfu) jako možného signálu pro ostatní, na druhou stranu jsou prodeje tak nízko, že si Škoda zdražení dovolit nemůže.

Jinak, napíšu polopaticky přibývající výbavu oproti Ambiente:

- rádio Beat

- Maxidot

- záruka 4 roky/ 60 000km

- metalíza bez příplatku

- Climatic

- Sunset

Poslední dvě položky se dávaly (možná i dál budou dávat) k Ambiente zdarma jako balíček Plus.

Navíc si za 6 000Kč můžeš vybrat (ale nemusíš) kola z lehkých slitin Antares a bílou střechu pro krátkou, Combi má u toho paketu místo bílý střechy nosič. How simple :)

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezdražili, jenom přestali dávat podpory na auta bez balíčku Plus (tzn. pro ty, kdo do Classicu odmítali centrál a klimatizaci za 10 000Kč a do Ambiente za stejnou cenu klimatizaci a Sunset).. jinak pro tvou informaci, já sem v pátek dostal kalkulaci na akční nabídku R Style Plus cca 7,6% a to i bez podpory pro cílový skupiny..

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Skoda na webu bohapuste lze - cenova vyhoda je podle ni 59 000Kc a do vybavy Ambiente pry nepatri dalkove zamykani. U Roomsteru Duo pak do vybavy Style udajne nepatri Climatic, dalkove ovladani a kryt kufru. Je mne z toho docela zle.. druha moznost je ta, ze ty vybavy jednoduse oholi. A z toho by mne bylo taky zle..

Tak Skoda nezvlada i lehke pocty - kola za 12 000Kc a stresni nosic za 5000Kc podle ni dava dohromady vyhodu 16500Kc..

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...