Jump to content

Zadni ,,CECKA,, na pred FL pri brzdeni

KRYSIMLADE
 Share

Recommended Posts

Ahoj, xci se zeptat VAGaru, jak nakodovat zadni lampy aby pri brzdeni svitila cela CECKA.

Po aktivaci mlhovek jako brzdovek sviti horejsem a spodek. Kde ale dokodovat ty dve bocni zarovky ? Jednou sem to na O II MR 2008 udelal, ale nemam ted pristup k autu abych to nasal a zkouknul. Mam pocit, ze se to delalo jen v RJ 09.

Poradi nekdo ?

Diky...

Nevím to tvé IMHO, ale mlhové i brzdové světlo(resp. žárovka) vzadu jsou dvouvláknové..žárovka P 21/4 W.

O to zajímavější je, že dvouvláknová žárovka je i na pozici mlhového vpravo, kde standardně mlhovka aktivovaná není, ale asi to vyjde Bolku levněji, než by musela někde sedět babča a řešit osazování těch nosičů žárovek, že vlevo má mýt dvouvláknová a vpravo klasická :)

...Nevím to tvé IMHO...

IMHO - "In My Humble Opinion - podle mého skromného názoru..."

O to zajímavější je, že dvouvláknová žárovka je i na pozici mlhového vpravo, kde standardně mlhovka aktivovaná není, ale asi to vyjde Bolku levněji, než by musela někde sedět babča a řešit osazování těch nosičů žárovek, že vlevo má mýt dvouvláknová a vpravo klasická :)

Mozna proto, ze se oktavka neprodava jen v CR (pro Skodu minoritni trh), ale miri zejmena na citi trhy (kde jsou funkcni obe zadni mlhovky) lol

Ale o tom se na tomto foru uz napsalo ...

Asi bude viac typov svetiel. Ja mám konkrétne horné a spodné žiarovky jednovláknové 21W a aby mi svietili obidve hmlovky som si nakódoval VAGom. Ale tie bočné dve sú menšie, asi len 15W tak tie asi nikdy nebudú svietiť ako tie 21W. MR2006 Eleg.

IMHO - "In My Humble Opinion - podle mého skromného názoru..."

Mozna proto, ze se oktavka neprodava jen v CR (pro Skodu minoritni trh), ale miri zejmena na citi trhy (kde jsou funkcni obe zadni mlhovky) lol

Ale o tom se na tomto foru uz napsalo ...

No, ale já nezpochybňuji, co znamená IMHO, měl jsem na mysli něco jiného při psaní té poznámky..

Rovněž tak mě nepřekvapuje existence 2.žárovky, z toho, co jsem napsal, je snad zřejmé, že chápu, že je to pro Bolku levnější držet jedno provedení v tomto případě. Kdyby se toto provedení na trhu nevyskytovalo, asi by to bylo jinak. Takže nejsem asi ten pravý cíl pro tento typ sdělení. :p

• 2 weeks later...