Přejít na obsah

Co s prostorem za levým zadním podběhem?


morgana

Doporučené příspěvky

Mám liftback a v kufru, za levým podběhem je docela velký prostor, který jde jen obtížně využít, protože tam nic nedrží. Vpravo, v tom samém prostoru, je taková přepážka už z výroby a za ni se nechá zastrkat všechno možné (mám tam olej, kosmetiku, lékárničku atp.). Vlevo ale Škoda šetřila a žádnou přepážku nedodala. Viděl jsem, že prodávají koženou tašku na sucháče, ale to si Škoda cení skoro na 900, což je docela zbytečné s ohledem na to, že vpravo jednoduché řešení skvěle plní svoji funkci. Jak to řešíte vy? Nebo využili jste prostor pro montáž zesilovače či subwooferu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

no ja tam mam koupeny ten origo vak pro OII, je to super vec, hezky veliky a ma to delici pricku uvnitr a poklop, takze vse co tam das se neuspini, puvodne psali ze to ma byt kozenka ale kdyz jsem to objednal tak to prislo do skodovky a bylo to z latky ale casem jsem zjistil ze je to praktictejsi jak ta puvodni kozenka (nespini se to tolik), jinak je pravda ze je to trochu drahsi ale vyuzijes mnohem vice mista oproti te prave strane, celkem to totiz vyplni tu medzeru a jeste muzes pak na suchy zips na to pripevnit lekarnicku, takze u mne 100% doplnek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já o tom zrovna tudle přemýšlel, za origo řešení se mi to zdá moc peněz. Uvažuju že si to nechám někde ušít. Problém je, že jsem to ještě u nikoho neviděl, tak nemám představu jak vypadá zadní část, kde přesně jsou ty suchý zipy umístěny ja jak jsou velký.... jinak o nepromokavost mi tolik nejde. Že se ale naštvu a koupím tu origo kapsu nevylučuju, protože ta jedna mi nestačí ani omylem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aspoň něco :palec2: Vypadá to dobře, možná do toho půjdu. Ten vak pod zadní plato je pro mě zbytečný, mám na různé haraburdí v kufru permanentně síťový program nebo 2 skládací přepravky. Párkrát do měsíce vezu plný kufr věcí na chalupu, takže zadní plato stejně sundávám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...