Jump to content

Trychtyr olejove merky

Johny007
 Share

Recommended Posts

Prosim o pomoc . Naposledy ked som kontroloval stav oleja tak sa mi ulomil asi 5cm od vrchu TRYCHTYR OLEJOVE MERKY ( 06A 103 663 B ) velmi tasko mi slo vytahovat merku(tu cast kde su RISKY max a min) z toho umeleho trychtyru az na koniec to nevydrzala .

Diel stoji nejako do 100kč (4-5eur) . Len nevim co s tou robotou ...

Mate s tym niekto skusenosti , ako ho vymenit ???

ja jsem jeste zavadeci natrubek nemenil, ale ve spodni casti bloku motoru je vodici trubka, ktera usti do olej. vany, na vodici trubku se nasazuje z vrchu ten natrubek

Hej vjem ta trubka ide do olejovej vane len nevjem ako ju vymenit bo to asi lahko nepojde a nevjem ako to tam drzi

Hej vjem ta trubka ide do olejovej vane len nevjem ako ju vymenit bo to asi lahko nepojde a nevjem ako to tam drzi

čus ja sem ji menil na 01 RS a docela to jde. je tam jem nacvakla na tej železnej trubce. ten konec nátrubku rozřízni pilkou na zelezo (jen platkem) pak ji vylomíš do boku. ale pozor kousek je strčenej i zevnitřt tak at se ti neulomy a nespadne ti to do vany. kup novej a presne to uvidíš jak to vypada

čus ja sem ji menil na 01 RS a docela to jde. je tam jem nacvakla na tej železnej trubce. ten konec nátrubku rozřízni pilkou na zelezo (jen platkem) pak ji vylomíš do boku. ale pozor kousek je strčenej i zevnitřt tak at se ti neulomy a nespadne ti to do vany. kup novej a presne to uvidíš jak to vypada

To jo vsimol som si ze ta zlta umelina je nacvakla ne zeleznej trubke , cize asik to nepojde nejak lahko povytiahnut a vymenit coo?

To jo vsimol som si ze ta zlta umelina je nacvakla ne zeleznej trubke , cize asik to nepojde nejak lahko povytiahnut a vymenit coo?

no ja jsem to klestema vzal a zavyklal a porval nahoru, ale je pravda, ze jsem si neuvedomil, ze tim muzu i kousek zlomit a ten mi muze spadnout do vany :-) nastesti se tak nestalo... ty bud radeji opatrnejsi