Jump to content

originál zaseilovač

domic
 Share

Recommended Posts

Origo zasák je umístěn vzadu v kufru na horní stěně či jak to napsat herdek.

jo tam je místo.Takže kabely tahat tak jak od neoriginálu. z pojstkovky, nebo k DXu?? někde jsem se dočet že bývá i pod sedadlem ...už jsem z toho jelen. :)

jo tam je místo.Takže kabely tahat tak jak od neoriginálu. z pojstkovky, nebo k DXu?? někde jsem se dočet že bývá i pod sedadlem ...už jsem z toho jelen. :)

Kámo na elektriku je tu Jaroušek :smich:

Ace je náš rádce víš takže ten ti dozajista řekne kudy tudy.Já to nezkoumal.Radši do toho ani nelezu.Hlavně jak to hraje

Zdravím, koupil jsem origo zesák do supa. Jak a kde ho umístit a jak zapojit.?? poradíte mi někdo? :help:

Důležitý taky je jestli máš origo rádio. Jinak se zesík nezapne. Sice nějaký možnosti jsou, ale vyzkoušený je nemám.

Zesík je pod zadním platem v pravo. Zapojenej je přes vlastní pojistku v relé boxu na stálých +12. Pak jen propojit s komfort Can sběrnicí a předrátovat kabely k repro.

Důležitý taky je jestli máš origo rádio. Jinak se zesík nezapne. Sice nějaký možnosti jsou, ale vyzkoušený je nemám.

Zesík je pod zadním platem v pravo. Zapojenej je přes vlastní pojistku v relé boxu na stálých +12. Pak jen propojit s komfort Can sběrnicí a předrátovat kabely k repro.

Tak to je na mě trochu moc

Nenajde se někdo kdo by to zapojil??

Petříku jarda je sice borec ale koukni na tu vzdálenost.Mělo by to být někde poblíž.Ale i tady okolo nás ti to výjde kámo neboj nic

Díky .. Jen k tomu ted zháním ještě kabely má to totiž dvě patice o x konektorech a bez toho to asi nepůjde ..kdyby je někdo měl, vzal bych je...

Ta kabeláž se blbě shání, pokud už je tak jsou to ty 2 konektory asi s půl metrem kabelu - odštípnutýho. Takže bych se spíš přikláněl ke koupi novýho konektoru + piny. A kabeláž vést od rádia k zesilovači a pak zpět, což při současným stavu bude asi nejrozumnější. V originále je to tažený slabejma drátama z rádia přímo do zesíku a pak silnýma k jednotlivým repro.