Přejít na obsah

Ako vymenit silenbloky.


boris.boris

Doporučené příspěvky

no asi nejsnáze sundat kolo a podívat se... pravděpodobně budeš mít kaput zadní silentbloky v rameni /tak jako skoro každý/ a nebo vytahané silentbloky stabilizátoru. Výměna obojího je celkem snadná, v prvním případě je potom dobré udělat geometrii... a vdruhém případě je potřeba koupit i nové držáky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

uložení stabilizátoru

ahoj mám dotaz vlastním octavii 2001 1.9 tdi 81 kw kombi a chtěl by vymenit uložení stabilizátoru jedná se mi o ty 2 gumy na každé straně přes které je plechový kryt.a těd dotaz hledal jsem na netu v dílech a zjistil jsem že ony gumy mají ruzné pruměry-17mm,18mm,19mm atd jak poznám kterou potřebuji (anichž bych nusel stabilizátor měřit posuvkou) počítám že stejně bude orezlí a pod takže přesné měření na mm se asi nedá.děkuji za odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a když se stane že se netrefím když bude o něco vetší stabilizátor jak díra v gumě zřejmě by to nemělo moc vadit né? příklad stabilizátor 19mm guma 17mm asi naopak by to bylo horší,větší pruměr gumy jak stabilizátor příklad guma 19mm stabilizátor 17 mm.nebo je to jedno a stejně se to stáhne tím krycím plechem?

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

zdravim menil som na prednej naprave nove silentbloky neviem presne aku znacku ale smejdy by to byt nemali ide o to ze po cca 10tis km ich mam zase dotrhane a v naprave mam volu a dost bucha chcem sa opytat co by mohlo byt este opotrebovane aby som vymenil aj to. dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...