Přejít na obsah

tapec střechy


lukisoft

Doporučené příspěvky

no dnes jsem se ze stejného důvodu jen tak cvičně díval a u pátých dveří když je otevřeš, máš plastové kryty sloupků a na stropě máš také plastový kryt. Tak zkus za něj zapáčit, vůbec se neboj, je tam nacvaklý takovými "bazmeky", které jak budeš páčit postupně odcvaknou, pak uvidíš že stropní tapec je přicvaklý ještě asi třemi cvoky s velkou hlavou, takže ty taky vypáčíš a už se dostaneš k uchycení antény. To samé asi budeš muset (to už jsem ale zatím nezkoušel) udělat i ve předu, tzn. oddělat plastový kryt A-sloupku u čelního skla (na straně kudy budeš chtít koax svést dolů), zřejmě tam bude taky nějaký ten cvok co bude přidržovat tapec u stropu, možná budeš muset i sundat madla, aby jsi se dostal pod tapec z boku, nebo pokud budeš mít dostatečně dlouhý a tvrdý drát, tak zkusit protáhnout koax za jeho pomoci pod tapecem dopředu a tam si jej jen odchytit. Toť má teoretická představa jak by to asi šlo. Ještě jsem to ale nedělal, takže možná ti tady někdo poradí jiný způsob.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zdravim, mohl by mi někdo poradit? Potřebuju odšroubovat anténu a nevím jak se sundají kryty C sloupků na kombíku. Všude je popsanej postup jak se tam dostat, takže to už vím, ale taky všude je napsaný sundat kryty sloupků, ale jak to už nikdo nenapíše. Právě potřebuju návod jak sundat kryty C sloupků, mám ve všech sloupkách airbagy. Nehrozí jim nějaké poškození ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...