Přejít na obsah

LED denni svetla


piskot

Doporučené příspěvky

Tak to se velice pleteš,nebo jsi ještě nikdy neviděl LED denní světla. :) Ty totiž jsou vidět i v pravé poledne.To že si někdo pověsí na auto LEDky za pár korun,ještě neznamená,že má denní svícení.To vše podporují naši vychcaní prodejci,kteří záměrně neuvádějí vše potřebné.Skoro každý e-shop prodává v sekci DS i LED obrysovky(označené homologačním znakem A) a vydává je za denní světla.Ty potom asi vidět nejsou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak je to uplne podle meho vkusu, ale ty prachy za to nikdo “normalni“ neda. Jo kdyby to bylo za pulku tak to by slo, ale takhle ee. Umisteni svetla pro denni sviceni by podle me melo mit nejake urcitejsi umisteni. Protoze kdyz nekoho vidim jak to tam ma, tak se mi chce smat a nebo to neni vubec videt, tak ho probliknu protoze si myslim, ze neni videt. A jeste me to vadi kdyz je trosku kopcovitej teren, tak auta s dennim svicenim jsou videt az na posledni chvili. Nepredjizdim pred horizontem, ale vadi mi to. Kdyby mel rozsvicena normalni svetla, tak by byl videt o nejakej chlup drive.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé okřídleného šípu,

mrkněte se na www.stualarm.cz, já si vybral a jsem spokojen. Automatické zapínání či vypínání to je komfort. Bohužel jsem již o jedny přišel. Ty nové jsou již uchyceny k magnetu a po jízdě si je pokaždé beru s sebou. Je to cca. deset sekund připojení a odpojení. Ano, už to slyším, tak na to bych se mohl vy...t! Jistě, každému co mu vyhovuje, já jen pro Ty, kteří mají zájem si je namontovat, aby o ně nepřišli jako já. Vlastním Fabii 1 a umístěné to mám těsně vedle mlhovek. Tudíž Vám dvojkařům s přichycením neporadím, jelikož nevím co máte ve předu za plastama. Chce to improvizovat. Přeji Vám hodně velkou radost z Vašich miláčků.

Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím všechny, :)

potřeboval bych poradit se svým problémem. Mám na Roomstru namontováno LED denní svícení. Na vozidle jsou namontovány projektorové halogenové světlomety s natáčením. Při jízdě se světly denního svícení mi nefunguje tzv. světelná houkačka. Při přitažení páčky pod volantem dojde k rozsvícení kontrolky dálk. světla a cvaknutí clonky v hlavním světle, ale nedojde k rozsvícení vlákna v žárovce. Zřejmě výrodce auta nepočítal s tím, že by někdo jezdil s vypnutými světly. Umí mi někdo poradit, jak zpojízdnit světelnou houkačku (dost mi chybí). Musí mít vozidlo funkční světelnou houkačku??? Uvidím kdy budu odhalen na STK.

Zájemci o denní LED svícení berte tento příspěvek jako informaci o možném problému. :aggressive:

post-38866-1252870394_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, jde vidět, že nestandardní úpravy jsou bohužel velmi často dobrodružství. Líbí se ti to a nebo to má i nějaký výhody? Svícení v mlhovkách se dočkal už i SII a něco mně říká, že se tomu v březnu nevyhne ani FII/R. Takže cca za půl roku bys mohl mít k dispozici origo řešení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba mají H4 žárovky, tam nebude problém

To je ale dost divny, protoze treba foromen i dalsi to denni sviceni maj a nic nerikali. Bud na to jeste neprisli, nebo to mas jinak zapojeny. Myslim, ze na STK na to neprijdou.

BTW: jestli bude nejaky FL pro mlhovky do FII/R s denim svicenim, tak to beru. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak moje vyjádření je následující: Mám stejný denní svícení jako Ales, ale mě světelná houkačka funguje normálně. Světla mám taky projektorová na H7, momentálně osazený xenonama. Zapojení Ledek je na vypínači světel,( protažení kabelu byl fakt opruz) a origo denní svícení mám vypnutý. Jednoduše řečeno, po otočení klíčku se Ledky rozsvítí, při přepnutí na parkovací světla světelným vypínačem zhasnou. Takže podle mě to máš Aleši blbě zapojený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...