Přejít na obsah

LED denni svetla


piskot

Doporučené příspěvky

Mám stejný pocit jako foromen, chyba bude v zapojení. Jestli máš vypínač automatického svícení vypnutý, musí ti světelná houkačka fungovat. Podle fotky bych to tipoval na sj-287, pokud máš k tomu i automatiku, tak je to zapojení jenom na +, kostru a obrysovky, když ne, tak to musíš napájet spínaným +, ostatní jako výše uvedené.

Jinak FII facelift bude mít denní světla podobně jako OII FL a nebo SII combi resp. později i limuzína, všechno žárovkové provedení. Výjimkou je pouze RS (LED), bohužel u FII RS pouze variantně - buď mlhovka nebo denní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jak to máš zapojený??

Já bych to zapojil na vypínači světel na pin 3 a je to, ne? Mělo by to fungovat tak jak má.

Mám to zapojený podle schámatu. Byl jsem u autoelektrikáře na výzvědách a potvrdil, že to tak zapojil. Údajně jich už tak dělal desítky. Když jsem vyndal tu pojistku (viz schéma), tak světelná houkačka stejně nejde. Jestli nešla i před montáží denního svícení nevím, vždy jsem svítil a pak samozřejmě jde. :(:(

post-38866-1253626103_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
to zapojení nemá vůbec vliv na světelnou houkačku. Není nějaký relé blbě zasunutý?Jak se protahovaly dráty, tak se mohlo zavadit o cokoliv.

Problém je vyřešen, asi tam ve výrobě zapomněli dát relé v reléovém boxu (č.10.2). Věe bylo jinak zapojeno.

Děkuji všem za příspěvky

post-38866-1256367604_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Tak mě stály 1 499,- DL-X 24 (24xvysocevýkonný LED v každým světle).

Napojil jsem to z vodního kanálu - zde jsem vloni dodělával výhřev ostřikovačů (taky svorka 15) . Mám na to sólo pojistku :)

Všechny kabely v pancíři a upevněné - v krytce nárazníku zastříknuto černou barvou,aby oko nerušily barevné kabely ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to v pohodě,čidlo venkovní teploty ukazuje dobře.Já jsem právě zvolil horní část proto,že ty světla jsou poměrně široký-chci říct,že aby pasovali s půdorysem vozu,tak se musí zapustit trochu dovnitř.A v té horní části bylo víc místa a nemusel jsem tolik vyřezávat ten plast.Původně jsem chtěl dát světla taky dolů,jak to máš ty.Však taky to máš pěkný. :)

Hlavní je,že to sníží náklady a opruzování s výměnama žárovek.Jen tak pro zajímavost-při cca 12000km mě napadlo demontovat osvětlení SPZ a žárovky byly normálně černý.Ještě teda svítily,ale radši jsem je vyměnil a rozhodl se pro montáž DS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Objednal som pre manželku novú (MR 2011) Fabiu Scout, čakal som, že tam bude možnosť denného svietenia ako pri Fabii RS alebo Octavii Scoute, je možné nahradiť okrúhle hmlovky LEE dennými. Na tie okrúhle LED svetlá je známe už aj obj. číslo a cena okolo 56,-€, len čo zaujíma mňa.

Keď ich požiadam v Škodevke, aby mi hmlovky vymenili za tieto LED, je to vôbec možné a aby to fungovalo plnohodnotne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

caute chlapi, mna by zaujimalo co na to LED denne svietenie hovoria policajti. chcem si to dat ale kamos ma furt plasi ze to policajtov drazdi. je to pravda? ake su vase skusenosti s cestnymi kontrolami? nemyslim original zabudovane od vyroby, ale dorabane zastavby LED, jasne ze sa bavime len o homologovanych - ako to uvadza predajca. dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Prosim, pokud nemas kompletni info, nepostuj polovicatou pravdu, mateš ostatni.

Samostatne muzou svitit pouze svetla pro denni sviceni, napr. OII FL, FII FL umistene v modulu mlhovek. Pokud je denni sviceni reseno pres klasicke potkavaci svetlomety (jako napr. u FII predFL), pak musi svitit i zadni svetla (ev. plus osvetleni RZ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje chyba, nevšim si, že se Hrnek ptá na potkávací světla, která se mu přes relé denního svícení rozsvítí sama po nastartování. To samozřejmě musí svítit zadek i SPZ. Nesvítí jen podsvětlení přístrojovky a ovládacích komponentů. Já jsem prvním příspěvkem myslel skutečné denní svícení,jako třeba nabízí Milotec , které je osazeno v mřížkách vedle mlhovek a tam opravdu zadek svítit nemusí. Nikoliv to co Škodovka u prvních FII propaguje za denní svícení. Moje chyba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ je potreba dusledne oddelovat

1) Svetlomety pro denni sviceni (LED dodelavane, LED origo, zarovkove origo ap.) Casto v miste mlhovek, nebo pod svetlomety. To je u novejsich aut, kde to automobilky uz stihly do vyroby zavest.

2) System denniho sviceni (orig, nebo dodelavany), ktery pouze sepne potkavaci svetlomety pri zapnuti klicku.

3) Podle toho jak jsou nekteri kutilove sikovni muzou mit dodelany vsemozny hybridy, kdy jim sviti neco, nebo nic :p , nebo vsechno [potkavacky i svetla pro DS, tedy nejaky cinsky LED] (coz je taky blbe) :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...