HanyZ Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Ahoj, mám problém a potřeboval bych poradit, jelikož jsem pracovně v Polsku a do Česka se nedostanu hned tak. Problém je ten, že dnes ráno jsem zjistil, že mi svítí po rozsvícení světel a nastartování pouze parkovací světla, nesvítí klasické potkávačky. Když však přepnu páčku na dálkové, tak se žárovky rozsvítí a je vše v pořádku. Jaký prosím může být důvod, že potkávačky nesvítí ? Po otočení vypínačem světel do polohy jedna se rozsvítí parkovací světla, do polohy dvě by se měly rozsvítit potkávací denní světla ale svítí stále jen parkovací. OC 1 1,6 55KW, 1997/12. Díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipV Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Popraskané žárovky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanyZ Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 že by obě dvě najednou ? mám jednu náhradní tak ji za hodinu vyměním a napíšu jak to dopadlo jinak kontrolka pro rozsvícení světel svítí na palubovce takže relé by to být asi nemělo co ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanyZ Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 tak to byly žárovky.... obě najednou .. no tak díky za pomoc, po práci jdu shánět žárovky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts