Přejít na obsah

motor 1,8 T -cvakání


liponid

Doporučené příspěvky

Chci si koupit Octu 1.8 T, motor se mi zdá, že jde dobře, ale nepříjemně "cvaká" ani po projíždce (cca 5-7km) se mi nezdá, že by se to moc zklidnilo. S tímto motorem nemám žádnou zkušnost, takže bych rád radu - co to je přesně? , popřípadě mám se toho bát? případná oprava? Hladina oleje je OK. Auto je rok 02 a má doložitelných 170 tis. km najeto. Dík za jakýkoli postřeh. Nikde jsem tu nic podobného nenašel, takže doufám, že mi to admin nazamkne. Dík :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nádobka s aktivním uhlím to fakt neni, to bych poznal, prostě je to od motoru, jak kdyby bylo málo oleje,ale není. Věřím, že toho bylo napsáno mnoho, hledal jsem, nic jsem nenašel a nemůžu obětovat týden hledáním, myslím, že takhle poradí někdo kdo vi o co jde spise..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cvakáníé dělá nádobka s aktivním uhlím ale raději ted poradte mě, motor 1,8T ARX a poslední dobou mi někdy za studena ráno zakašle nebo se přidusí ale naskočí a jede normálně i v tahu nevynechává no prostě jako by se nic nestalo, co to muže být?????

co takhle ventil odvětrávání klikové skříně???

Editováno: , autor: Radek Obadal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...