Přejít na obsah

(OI) Zatím jen sonda, za kolik by se mohla prodat


manduss

Doporučené příspěvky

Ahoj,

omlouvám se pokud jsem založil špatně téma, ale nevěděl jsem kam jinam to dát.

Naši mají Octavii 1.8T 20V 110Kw r.v. 99 a chtějí jí prodat. Nevím, jestli se ta výbava nějak jmenuje, ale má to snad úplně všechno.

Tempomat, El. okna i zrcátka, 4x airbag, autom. klima., střešní okno, vyhřívané sedačky, CD changer, tažné.

Najeto má cca 150.000 km.

Jsou tuším 3tí majitel. Bývalo to auto někoho ze škodovky, pak našeho známého a od r. 2003 našich.

Teď k problémům, o kterých vím:

Auto bylo 2x bourané. Jednou nedobrzdilo auto za námi a najelo do kufru. Víko kufru, zadní nárazník a světla jsou tedy nové. Podruhé to byla větší rána při přejíždění křižovatky na zadní kolo. Kolo bylo ulomené, promáčklé zadní dveře a blatník. Bouchnul airbag ze sedačky u spolujezdce. Nový jsme nedávali, nechali jsme ho vyřadit, tuším odporem. CD changer je teď v opravě, špatně čte. Pokud ho neopraví, tak budeme kupovat nové rádio s CD na MP3. Auto je pravidelně servisováno v BOSH servisech. Za poslední dobu vím o měněném výfuku, všech kotoučích a destičkách, tlumičích, kompresoru klimatizace. Všechny 4 okna už spadly, takže jsou opravované a plně funkční. Dveře spolujezdce jdou hodně ztuha. Není to ale tou bouračkou, potom šly ještě normálně. Začalo to z ničeho nic. Třeba nějaká blbost, třeba něco vážnýho. Netuším. DO k centrálu bylo originál, ale rozbilo se ovládání v obou klíčích, tak jsme tam dali neoriginální dálku s vytřelovacími klíči. Origo klíče máme.

Za kolik myslíte, že bysme jí měli nabídnout? Mají možnost koupit hodně moc výhodně Sharana v super stavu, tak se potřebují Oktávky zbavit. Ale zase ne za každou cenu.

Předem díky za Vaše názory.

manduss

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno stála moje Okta 3 měsíce v bazaru, r.v.2000, najeto o něco víc než ty, komplet dvoje obutí, fungl nové rozvody, spojka a baterka, výbava lepší standard. Začali to prodávat na 109, skončili na 99 a nic. Takže když vznikla nečekaná potřeba pořídit do rodiny další auto, tak jsem si to svoje stáhl zase domů, protože pár let si bez problémů ještě odjezdí.

Takže tipuju reálnou cenu tak do 90tKč. Pokud chceš prodat, tak lepší to už nikdy nebude, není to otázka "za každou cenu", ale pomalu jestli vůbec, protože stáří 10 let je 10 let.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...