peresz Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 (edited) Zdravim. Mam taky problem, uz tu bolo viacero podobnych tem, ale myslim si, ze tento je iny. Pri rozjazde auto strasne skace (trha) a aj pri jazde, pri trochu vacsom pridavani plynu zacne trhat ako keby nedostaval dost benzinu. Neviem co s tym. Sviecky nove, kable skoro nove, AC Pumpa nova, karburator vycisteny sprejom. Prosim poradte... Edited September 17, 2009 by peresz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancovka Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 zkus vyměnit palec na rozdělovači! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peresz Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 zkus vyměnit palec na rozdělovači! nepomohlo, stale trha...ale dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan.34 Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 nepomohlo, stale trha...ale dik skús vymeniť tesnenie pod karburátorom,či ti neprisáva falošný vzduch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUpick Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Pokial mas spravny predzapal, a spravne nastaveny karbec, tak tiez si myslim ze to bude gumenou podlozkou pod karbecom. Casom ztvrdne a popraska a potom saje falosny vzduch a robieva to take veci ako pises. + este skapina. Uz som ju tiez menil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAUpick Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Ta podlozka pod karburatorom je tato... Prave som pozrel do mojej mudrej knizky kde znacim co a kedy sa robilo na aute a su to 2 roky co bola ta podlozka menena. Ten material nie je uz to co byval... Inak je zaujimave ze sa po 2 rokoch tato podlozka takto sama roztrha a zdeformuje. Ale nastastie to nie je drahe a ani narocne na vymenu. Staci dat dolu plastovy airbox. Cize hore 4x matica a das dekel dole, vyberies vlozku filtracnu, tam mas potom 3x male matky co drzia pliesok gulaty, potom este jedna matica drzi cely plastovy box vpredu. Odpojis hadicu nasavania co ide od naraznika a este hadicu odvetrania motora. Potom uz staci len vysrobovat 3x imbus co je zvrchu karbecu a je to. Podlozka (tesnenie) drzi na 4x imbus. A je to. ESTE JEDNO UPOZORNENIE: Davajte velky pozor aby vam do sania nevpadol srobik, alebo matica. Lebo potom mate o zabavu postarane. smile.gif)) A ak tam uz padne, tak v ziadnom pripade nestartujte. smile.gif) P.S.: Ospravedlnujem sa ze som ti to napisal trosku dlhsie, ale mozno vsetci nevedia ako na to a boja sa toho... Tak aspon to posluzi ako maly navod. wink.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts