Přejít na obsah

Přestavba na facelift


misars125

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Dá se říct, že to so hlavně musíš udělat je vyměnit řidící jednotku xenonů za novou. A pak vše přepojit, protože světla už maj v sobě tzv slave jednotky a ty komunikují s novou řídící jednotkou po CANu. No a pak to dopojit elektricky.

:kuk: achjo a dalsi problem je ze jsem mel zato ze je jen jedna stribrna mam 9102, ale ted mozna zjistuje jestli nebyla nejaka zmena ? pry to odstinem nesedi ? teda blatnik zatim na naraznik z rs face jeste nekoukal ale sedi barva stribrna o2rs face na moje auto o2 predface ?

jak se zapoji ty diody co je zapina a vypina ? musi na to byt nejaka jednotka jina nebo co ?

nemam vyreseny naklony a ani je zatim resit nechci ... jde mi jen pouze oto aby se rozsvitili svetla a tedy i diody a po zapnuti zhasly diody

Editováno: , autor: vwberni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

jak je to s maskou ? nejde ted otevirat kapota musi se menit tahlo ? cetl jsem v nejakym navode od milotecu ze je treba zkratit ale nevim nevim...

vite nekdo ? mozna jsem to tam spatne nasadil proze vrsek sel zacvakat a nasroubovat ale spodek neni jak cvaknout takze se jakoby hybe ? je kopata prece jen jina ?

tady je navod montaze masky od milotecu kde to frajeri zkracuji a lepi takze asi nutno zkratit ?

C__Documents_and_Settings_Berni_Berger_Local_Settings_Data_aplikac__Mozilla_Firefox_Profiles_8w9lhmgj.pdf

Editováno: , autor: Cjoctavian
Citacia predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musí sa meniť ten poistný háčik. Inak mi kapota ide otvárať v pohode. Ja už prestavbu mám za sebou a určite by som sa do nej nepustil znova. Auto vyzerá lepšie, ale tej roboty a peazí, čo to stálo! Nakúpil som na prvý pohľad potrebné diely a potom som len dokupoval a dokupoval, platil a platil. Ešte toto, ešte tamto treeba, taký pin chýba, taký držiak. No proste katastrofa!

Ale ak niekoho zaujímajú nejaké detaily, zodpoviem.

Zapojenie LED som si vyskúšal na stole a potom som si to zapojil po svojom. Využívam ich aj ako parkovačky aj ako denné svetlá (automaticky sa zapnú keď nesvietia xenóny). Akurát som mal problém, lebo nie tie parkovačky blikali. FL má zrejme inak riešenú RJ, takže parkovačky už nedostávajú pulzy. Ale pár kondenzátorov to vyriešilo.

Editováno: , autor: Diamant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokial cez oficialny Skoda servis, tak aj 40 je urcite malo...

Tie veľké základné diely mám z CZ, lakovanie mi robili u kamoša tu u nás, diely, ktoré som nezohnal, prípadné ktoré chýbali počas montáže som kupoval v Škoda predajni. Niektoré piny do konektorov som zohnal od známehom z odpadových kabeláží, iné som musel objednať za desivé ceny!

Ale obávam sa, že aj pri kupovaní nie v oficiálnom serise sa cena vyšplhala cez tých 30 kKč určite. Veď len základné veci ako všetky svetlá, predná maska, nárazník a blatníky ma stáli 1000€. A potom som ešte dokupoval do nárazníka mriežky, ostrekovače, držiaky, úchytky, krytky, a už si ani nepamätám čo všetko. To bolo nejakých 200€. Nasleduje lakovanie dielov za cca 200€ a nepochybne som na kopec menších nákupov zabudol. To je spolu povedzme 1500€. Rozhodne by som sa do toho znova nepúšťal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...