Jump to content

díra ve výfuku hned za katalyzátorem 1.9TDI 81kw

octavia TDI-81kw
 Share

Recommended Posts

omlouvám se jestli se totu už řešilo ale nic jsem nenašel :help: dnes jsem objevil díru hned za katem,nechci kvůli trubce kupovat celý kat,zavařením jsi moc nepomůžu jestli bude trubka jak papír hned bude díra vedle :feve: dík za radu..

Sundat výfuk, zavařit COčkem - mělo by to jít

Měl sem to taky,šlo to zavařit i na autě,ještě to nebylo tak špatný. Dá se ale koupit i jen ta trubka a vymění se od spony ke katalyzátoru. Kamošovi to tak udělali.

já bych to viděl spíš sehnat novou trubku a zas bude na pár let pokoj,nevíš kde sehnat jen kus té trubky náhodou???já se díval po dílech a nic jsem nenašel :aggressive:

no před chvílí zavařeno ale nééé celé dokola tak se uvidí časem a pak seženu trubku novou a bude na pár let pokoj ;)

Len podotknem, v zime som mal s tým problem.....vyfuk sa mi ulomil predne v strede kde je spojka, tak hned z kraja od katalizatora,cez vikend som to zavaril 0,2mm plechom pekne do okola, zatrel som to hammeritom...už to tam mam rok a ani jedna dierka pri spoji...chce to len poriadne zavarit..

• 3 months later...

To to se mi stalo na podzim lonského roku,ale už jsem to čekal,bylo to slyšet, sehnal jsem trubku a vyměnil, zavařil céočkem a mám klid, tedy pak jsem musel vyměnit vlnovec, byl také už děravý.

Edited by Bart246

Zdarec

Běžná závada u TDiček. Pokud majitel nechce kupovat celý kus (to by byl asi blázen), tak na tu ulomenou trubku nasadím trochu průměrově širší cca 5cm dlouhou jinou trubku (jako když nasazujete kondom :) ). Za katem tu původní ulomenou trubku navařím COčkem, zabrousím a potom přetáhnu tu krátkou, kterou jsem na ní nasunul a znovu zavařím na obou stranách. Věřte mi, že potom vám to už na tomto místě neupadne. Náklady cca 200,-kč