octavia TDI-81kw Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 omlouvám se jestli se totu už řešilo ale nic jsem nenašel dnes jsem objevil díru hned za katem,nechci kvůli trubce kupovat celý kat,zavařením jsi moc nepomůžu jestli bude trubka jak papír hned bude díra vedle dík za radu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novotný Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 omlouvám se jestli se totu už řešilo ale nic jsem nenašel dnes jsem objevil díru hned za katem,nechci kvůli trubce kupovat celý kat,zavařením jsi moc nepomůžu jestli bude trubka jak papír hned bude díra vedle dík za radu.. Sundat výfuk, zavařit COčkem - mělo by to jít Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octavia TDI-81kw Posted September 19, 2009 Author Share Posted September 19, 2009 Sundat výfuk, zavařit COčkem - mělo by to jít nj,ale jak jsem psal uhnije to hned vedle sváru,a ještě ve spoji ze středním dílem je trubka taky dost hnilá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esař Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Měl sem to taky,šlo to zavařit i na autě,ještě to nebylo tak špatný. Dá se ale koupit i jen ta trubka a vymění se od spony ke katalyzátoru. Kamošovi to tak udělali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octavia TDI-81kw Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 Měl sem to taky,šlo to zavařit i na autě,ještě to nebylo tak špatný. Dá se ale koupit i jen ta trubka a vymění se od spony ke katalyzátoru. Kamošovi to tak udělali. já bych to viděl spíš sehnat novou trubku a zas bude na pár let pokoj,nevíš kde sehnat jen kus té trubky náhodou???já se díval po dílech a nic jsem nenašel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esař Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 No to nevím. Mě to zavařovali v servisu kde dělá pan Huml (zdejší člen fora).Zkus ho kontaktovat.Oni určitě ví kde to sehnat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octavia TDI-81kw Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 No to nevím. Mě to zavařovali v servisu kde dělá pan Huml (zdejší člen fora).Zkus ho kontaktovat.Oni určitě ví kde to sehnat. no před chvílí zavařeno ale nééé celé dokola tak se uvidí časem a pak seženu trubku novou a bude na pár let pokoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
texas Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 no před chvílí zavařeno ale nééé celé dokola tak se uvidí časem a pak seženu trubku novou a bude na pár let pokoj Len podotknem, v zime som mal s tým problem.....vyfuk sa mi ulomil predne v strede kde je spojka, tak hned z kraja od katalizatora,cez vikend som to zavaril 0,2mm plechom pekne do okola, zatrel som to hammeritom...už to tam mam rok a ani jedna dierka pri spoji...chce to len poriadne zavarit.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tucnak01 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Lehnul sem dnes pod auto, dira ve vyfuku se od vcerejska ozyva A cekalo tam na mne to co je na fotce Myslite ze je to pujde svarit nebo mam shanet novy dil vyfuku s katem? Diky za kazdy nazor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart246 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 (edited) To to se mi stalo na podzim lonského roku,ale už jsem to čekal,bylo to slyšet, sehnal jsem trubku a vyměnil, zavařil céočkem a mám klid, tedy pak jsem musel vyměnit vlnovec, byl také už děravý. Edited January 4, 2010 by Bart246 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tucnak01 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Muzes upresnit jakou trubku jsi sehnal? Musel vyfuk ven? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolek Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 U TDI opakovaná závada, jde zavařit. Sežeň kus trubky z vrakáče + spojku, která jde běžně koupit. Řešení dočasné,ale "zatím" na pohodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart246 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Ju JU přesně tak, dělal jsem to vše na autě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liboro Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 (edited) octavia TDI-81kw - nesmíš tomu tak šlapat na krk, kromě toho si nestěžuj "jsou lidé co nevstanou"! Edited January 5, 2010 by Liboro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
67jitka58 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Taky jsem to dělal.U toho kat. je to silné.Přivařit novou trubku.Nejdřív nabodovat na autě a pak zavařit CO sundané. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokajnet Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Zdarec Běžná závada u TDiček. Pokud majitel nechce kupovat celý kus (to by byl asi blázen), tak na tu ulomenou trubku nasadím trochu průměrově širší cca 5cm dlouhou jinou trubku (jako když nasazujete kondom ). Za katem tu původní ulomenou trubku navařím COčkem, zabrousím a potom přetáhnu tu krátkou, kterou jsem na ní nasunul a znovu zavařím na obou stranách. Věřte mi, že potom vám to už na tomto místě neupadne. Náklady cca 200,-kč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts