Jump to content

1,3 MPI houpání otáček na volnoběh

kimrider
 Share

Recommended Posts

Zdravím, neporadil by mi někdo co může být v prde.. když jsem jel jednoho krásného dne do práce necelých 100km tak mi z ničeho nic se upálil ventil. Tak jsem do práce dojel na 3 válce ale z té práce jsem domů jel taky na 3 válce. Doma se schodila hlava a byl vidět ten upálený výfukový ventil co taky dodat když měl nalítáno 340 000 km. Proběhla výměna všech výfukových ventilů(se zabroušením), všech gufer kolem ventilů, těsnění pod hlavou, a ještě těsnění z boku motoru kde vedou vodítka k vahadlům. Poté se motor nastartoval, chytil napoprvé. Ale když sjem jel druhý den do práce tak mi to na křižovatce z ničeho nic při podřazování chcíplo a nešlo to natočit, museljsem to natočit až s plným plynem a to chytlo a od té doby se to začalo houpat. Ono to drží když se to natočí zastudena, ale jakmile se to plynem rozhoupe tak to opět chcípá, padají kriticky otáčky i pod 500...

Neporadil by někdo kde hledat chybu ??

Myslím jestli není problém s labdou nebo škrtící klapkou.

Díky za rady

No neviem či ti poradím ale asi je bohatá zmes mne, keď kolísali otáčky som mal v bohatosti auto , keď som stál na križovatke behali mi hore dole otáčky ale mi nezdochýnalo ale vibrovalo mi autom, ale to mi robilo na lpg dal mi to na pc a zistil, že to mám v bohatosti, skúsiť dať aj tvoje auto na pc a pozreť to či náhodou nemáš to isté čo ja s plynom ;)