Jump to content

nestartuje po ranu...

nohic
 Share

Recommended Posts

zdravim, mam O1 PD 1.9 74kW 4x4, rv 2003.

vyskytl se mi vcera a dnes problem. od vcera vecera jsem parkoval, s autem nikde nejezdil. rano prijdu k autu, chci startovat, ale mel jsem velky problem nastartovat! startnul jsem to az napodruhy, ale hrozne dlouho jsem musel drzet klicek, aby to chytlo. poprvy to nenaskocilo, podruhy jsem drzel klicek dele... napadlo me, ze to bude baterka, ale tu jsem promeril a vypada dobre, ma takove napeti, jake ma mit. nevim cim to je, ze to nechtelo naskocit, ale dela to po delsi dobe, kdy je auto v klidu. pres den uz startuje v poradku.

nevim, palivovy filtr jsem menil, akorat jsem si koupil v tescu nejaky prostredek prej na cisteni vstriku. mel se nalit pred tankovanim do prazdne nadrze, jenze ja jsem ho nalil, kdyz jsem mel rezervu a jeste na to jezdil nekolik km nez jsem tankoval do plne. nevim jestli se fitr timhle "cistihlem" nezasvinil... nevim nevim nevim :/

nejake tipy?

Edited by nohic

• 3 weeks later...
tak jak ?

no hrozna "kravina" ...mel jsem uz ztrouchnively palivovy hadicky, ktery vedou od filtru k motoru. pres noc spadla uplne nafta, a pri startu to cerpalo prvne vzduch a pak palivo a tudiz to dlouho rocilo. takze, hadicky vymeneny a pohoda :)