Přejít na obsah

nestartuje po ranu...


nohic

Doporučené příspěvky

zdravim, mam O1 PD 1.9 74kW 4x4, rv 2003.

vyskytl se mi vcera a dnes problem. od vcera vecera jsem parkoval, s autem nikde nejezdil. rano prijdu k autu, chci startovat, ale mel jsem velky problem nastartovat! startnul jsem to az napodruhy, ale hrozne dlouho jsem musel drzet klicek, aby to chytlo. poprvy to nenaskocilo, podruhy jsem drzel klicek dele... napadlo me, ze to bude baterka, ale tu jsem promeril a vypada dobre, ma takove napeti, jake ma mit. nevim cim to je, ze to nechtelo naskocit, ale dela to po delsi dobe, kdy je auto v klidu. pres den uz startuje v poradku.

nevim, palivovy filtr jsem menil, akorat jsem si koupil v tescu nejaky prostredek prej na cisteni vstriku. mel se nalit pred tankovanim do prazdne nadrze, jenze ja jsem ho nalil, kdyz jsem mel rezervu a jeste na to jezdil nekolik km nez jsem tankoval do plne. nevim jestli se fitr timhle "cistihlem" nezasvinil... nevim nevim nevim :/

nejake tipy?

Editováno: , autor: nohic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...