Přejít na obsah

Zapalovac


m1m

Doporučené příspěvky

Caute prosim vas vie niekto kolko Watov je v zapalovaci na s - octavii r.v:2000 potrebujem to vediet chcem kupit vyhrievanie sedaciek a jedna ma 48 W :help: aby to nezaiskrilo ked tam dam 2 x. A este by ste mi mohly poradit ake vyhrievane potahy by som mal kupit . Dakujem.

Editováno: , autor: m1m
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau krajan. Trosku si to poplietol,lebo v zapalovaci resp.jeho konektore je napetie. Watty udavaju vykon,ktory zapalovac dosiahne formou žhaviacej špirali. Ale nechcem Ta poucovat,takze len v skratke: zasuvka zapalovača je istena 15A poistkou, takže ju pretažíš ,ked pripojiš spotrebič s vykonom vyššim ,ako180W. To je už ,ale hraničná hodnota. Takže 2x48w by to malo udržat. Pokial ma niekto presnejšie info,tak určite napíše. Cau, cau!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to octaviaman: jasně origo je origo, ale ono je rozdíl dát za vyhřívané potahy 500-1000,- než dávat za origo vyhřívání cca 5000-6000,-. Já právě taky přemýšlím o těch potazích, protože vyhřívání nemám a při mé smůle bych nesehnal sedadla s vyhříváním ve slušným stavu a ve stejným čalounění (aby mi ladily s tapecama) a celkově je origo dodělání dost finančně náročný. Ono pro někoho je 5000-6000,- málo, ale pro někoho už je to dost... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

olisoft: to už je o hodně přijatelnější řešení (i cenově), to už stojí za to to nějak zrealizovat, ale to rozdělání těch sedadel, to už bude asi horší, je s tím celkem piplačka a dost se bojím, že bych je už nedal dohromady... Ale pokud budu to vyhřívání dodělávat, tak asi půjdu (po tvém zlákání) do dodělání origo deček do sedadel ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podla navodu z instalacnych manualov to bez problemov "rozoberies" aj das dohromady. Ja som sam rozoberal zadne sedacky a nikde navod nebol. Tie kruzky, co drzia potah rozstrihas a nahradis ich stahovacimi paskami (elektrikarske), to podla mna zvladnes. :)

JendaT4 ponuka sadu (kabelaz+RJ+vypinac) v bazari, s deckami to byva horsie. Alebo kupit sedacky za par kaciek v bazari.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověď i doporučení JendyT4. Teď to ještě nějak vymyslet s těma sedačkama... Ono by nebylo špatný si třeba objet i nějaké ty autovrakoviště, třeba bych měl štěstí na nějaký pěkný sedačky s výhřevem a nebo tedy zkusit ten bazar tady na foru ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...