wladko1307 Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Mám octu 1.6 74KW, potrhuje mi motorom dosť to vyzerá na výmenu škrtiacej klapky ale ked môžte odpovedzte mi aj na tú otázku v názve témy. Za odpovede ďakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosk Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 vynechavani zapalu valce, skubani motoru pri lehkem zatizeni, tzv. lochtani, po rovine nebo z kopce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladko1307 Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 vynechavani zapalu valce, skubani motoru pri lehkem zatizeni, tzv. lochtani, po rovine nebo z kopce diki moc za odpoved presne také isté príznaky mám aj ja, zajtra idem kúpiť origo káble, sviečky už mám nové, a keby že nepomohlo už len klapka zostane na koniec, VAG nehlási žiadnu závadu DIKI MOC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladko1307 Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 Byly to káble čo mi robili zle, dal som nové a všetko je OK Díky moc za všechny rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosk Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 rado se stalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts