Přejít na obsah

Jakej mám volant


Vlasta

Doporučené příspěvky

Ahojky mám dotaz jakej mám volant,jde mi o to,že bohužel po 80tis/km je na levé straně uplně rozdrolenej a tak bych koupil nějakej zachovalej,ale nevím abych nekoupil něco kam mi nepujde airbag.

a ještě druhá ot: za kolik by se připadně dal prodat airbag.Je tu nabídka na volnt z F i s airbagem tak aby se mi aspoň něco vrátilo.

F je r.v.04

Díkes

post-86-1253777244_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Joudové to sou rady :blink: ,nejezdím jednou rukou z okynka,volant držím po většinu oběma rukama nebo levou to je jasný,ale muže to byt tím,že mám auto bez posilovače a holt se musí sem tam víc zabrat.V práci máme VW několik a klidně i strojnásobnyma kolometrama než mám na svym a volanty jsou furt O.K. A to nemluvím o tom co se na autě vystřídá lidí.

Jo a je to vlevo ve spodní části u spodního ramena olantu.

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No F junior bohužel nemá posilovač a tak má větší volant z Octavky.(proto je to v sekci O)

Spine-na to bohužel nejsou chechtáky,ale na vrakárně nebo aukru se daj koupit věnce tak do 500kč,nebo tu je inzerát na volant z F i s ag. asi za 1500kč tak pokud bych ten muj za 1000 střelil,tak by to moc nebolelo a poslední možnost je nechat ho obšít a to je taky 1500kč kterych se teď zrovna nedostává.

Ale pokud nevím jakej volant mám tak nemužu ani koupit věnec.

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
No jo, ale to by neměl jen vlevo.... Tedy pokud nejezdí jako někteří borci-levou na dvanácti, pravou na kvrdlačce, okýnka dole, music na plno (spíš přes plnno) a kšilt dozadu :smich:

A sakra...tak jsem asi borec, protože jezdím s levou na dvanácti a pravou na řadičce chi chi, ale bez staženýho okýnka a Tuc tu tu tuc tuc :palec2:

nicméně podle lehoučkého ohmatání volantu bych řek, že předchozí majitel měl velmi podobný styl držení kolečka i klacku :p

Jo a ten volant je předface z Oktávky. Ve fabce docela rarita-pouze ve verzích Junior bez serva. Jsem ale myslel, že se dával jen do F s motorem 1.0MPi :kuk:

Editováno: , autor: TomášT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...