Jump to content

Vzpomínka na posledni letosni sraz - Chabry -Praha-

Sejis
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
zatím žádná sláva pánové a to skoro polovička je s ? zda přijedou ;)

:palec2: :palec2:

Byl jsem dnes u "baby - kořenářky", moji MILÁČCI "čamtaj" speciální čajíček a TEN je tak nechutnej, že raději "hlásí" nástup do "schoole" ! Navíc jsem doplnil zásoby "vaječňáku" a tak synek vidí, že nejsem škrob a bude hlídat malou princeznu. Pomalu strejdo SEJDO otazník "mažu". Bohužel, je tu už 5-10 cm sraček a tak jdu zejstra přezouvat, abych mohl v sobotu do hor na zmrzlé "houbičky" - těším se na ně a na CHAbry !!!

:palec2: :palec2:

kamarádi,Domů sme dorazili po půlnoci po malej zastávce v praze.sraz byl jako vždy super a na pohodu.rád sem vás zas viděl a pokecal.Asi nejvíc mě potěšilo,že sem tam potkal kluka z veterán klubu a pomůže mě s atestací mýho druhýho mazla.

čauky čau

fotky pochopitelně budou :palec2: a malé ohlédnutí za letos poslední možností se společně vidět a pokecat :)

rozhodně to bylo velmi příjemné setkání ale co mě osobně mrzelo je neúčast některých skalních lidiček a to bez omluvy,že Mafy a Petíku,škoda pánové v době mobilních telefonů ;):feve: a dalším zklamáním je slíbená účast dvou nových kolegů Hics a Vicusík ;) to nebyl zrovna nejlepší vstup mezi nás ;);)

Opak byl Radek z Brna,nesliboval a rovnou přijel,dík Radku a vítej mezi námi :palec2:

co mě osobně mrzelo je neúčast některých skalních lidiček a to bez omluvy,že Mafy a Petíku,

Jiříkovi a všem ostatním se moooc omlouvám - měním zaměstnání a je toho najednou nějak hodně moc :( Taky mě to mrzí, ale práce je holt práce...