Jump to content

Vibrace ventilátoru topení

sparc
 Share

Recommended Posts

Dnes sem si pustil topení s rostoucími otáčkami stoupali vibrace až se mi třásla celá přístrojovka , i pedáli pod nohama , slyšel sem že se k motorku dostanu když vindám kaslík spolujezde , a dal uvidim , jake sou možnosti filtr sem dával nový a a byl sem opatrný aby mi tam něco nezapadlo takže ani lístek , je možné že by se vyosil rotor , nebo zlomila lopatka , ::: má s tím někdo skušenost , má cenu kupovat topení na vrakovišti ???? a setkal se s tím někdy někdo ???

Po dukladnem rozebrání což je nejlepší odspoda a bez vyndavání kaslíku , pokud máte utlé ruce , sem s pomocí kmaráda zjistily že vybrace způsobuje malý kousek molitanu , který při otáčkách motorku dělal skutečně divy závada byla tedy odstraněna .. nic méně původ molitanu je mi záhadou ???

• 2 weeks later...
Po dukladnem rozebrání což je nejlepší odspoda a bez vyndavání kaslíku , pokud máte utlé ruce , sem s pomocí kmaráda zjistily že vybrace způsobuje malý kousek molitanu , který při otáčkách motorku dělal skutečně divy závada byla tedy odstraněna .. nic méně původ molitanu je mi záhadou ???

ten molitan je povodne nalepeny z obydvoch stran klapky, ktora reguluje vnutorny okruh , odporucam ti este aspon vysavacom precistit priestor okolo ventilatora , lebo mne to potom vyhadzovalo cez vyduchy drobne kusky toho molitanu a spinilo mi to interier