turboss Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 zdravím chlapy kto mi poradil z jedným mojím problemom v mojej octavii neviem ako tam má byť plavák ako kolvek dávam málo mi ukazuje nafty ,, a kolko tam je asi reserva v litroch ? mám 1.9 tdi díkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Opis tvoj problem presnejsie co ???kedy??? ako???? Rezerva je cca 7litrou nafty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turboss Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Opis tvoj problem presnejsie co ???kedy??? ako???? Rezerva je cca 7litrou nafty. no neviem ako v nádrži má byť ten plavák na ktorú stranu otočený, je tam aj nejaká šípka ale ked dám ny šípku ukazuje moc málo, potrebujem ho nastaviť presne lebo dnes mi to na ceste skapalo mal som problem zohnať naftu a naštartovať kua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts