alex42 Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 (edited) Srdečne zdravím ! Mám k Vám prosbu: nenašla by sa náhodou schéma ukazateľa otáčok ? Kamartovi prestal na Fel .1,3 ukazovať otáčkomer . Panel s prístrojmi sme vyskúšali v mojom aute a závada bola rovnaká . Problém je teda v paneli s prístrojmi. Jednoznačne lepšie by sa to opravovalo so schémou..Prosím , kde niečo také nájsť ? Vopred vďaka ! Edited October 1, 2009 by alex42 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lils Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Mne tiež nešiel otáčkomer a chyba bola iba na motorčeku zle bol zaletovaný kolík skús to pozreť alebo potom vyschnuté elektrolity. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex42 Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Prosím aký motorček ? Meracie systémi sú aspoň ohmicky v poriadku . Podľa smeru cestičiek to vedie k nejakému ITT asi zakázkovému obvodu . Tak divne a netradične označený integrák som ešte nestretol . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lils Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Keď sa dá dole plošák tak pod tým je motorček hned nad hodinami a z toho motorčeka ide šroubička ktorú chytáš o ten plošák to je asi mínus pól. medené skrutky sú na palivomer, otáčkomer, a teplomer tak to som mal ja uvolnené otrasmi sa to stalo zrejme. Tá šroubička je spojená s obalom tých motorčekov alebo dákych magnetyckých nvm čo nvm sa vyjadriť a ked si všimneš na všetkých je to zaletované tam , tak to som mal ja chybu. Aj ja som si myslel ,že budú integráč nanič alebo len vyschnutý kondík ale nakoniec takáto malá chyba bola , a ešte sa mi vidí ,že tam bol aj stabilizátor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex42 Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Aha , chápem ... odborne sa tomu hovorí vychylovací systém -ľudovejšie indikátor . Ten stabilizátor je na stabilizáciu napätia pre ukazateľ paliva . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts