LUK87 Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Zdravím, mám dotaz ohledně identifikaci dílu v motoru. Poslední dobou se mi z motorového prostoru ozívá nepatrné klepání tak jsme pátral odkud. Místo klepání je znázorněné na fotce šipkou. Je tam takové víčko a kolem něj to je dost mastné jako by od oleje ale vůbec nevím co to je. Prosím o radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladko1307 Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Zdravím, mám dotaz ohledně identifikaci dílu v motoru. Poslední dobou se mi z motorového prostoru ozívá nepatrné klepání tak jsme pátral odkud. Místo klepání je znázorněné na fotce šipkou. Je tam takové víčko a kolem něj to je dost mastné jako by od oleje ale vůbec nevím co to je. Prosím o radu. To klepanie nieje náhodou podfukovanie, mám ten isty motor AKL a okolo tohto ventilu iba podfukuje vzduch, proste tak to robia tie motory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUK87 Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 Takže chceš říct že to je normální? A proč je to kolem mastné? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladko1307 Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Takže chceš říct že to je normální? A proč je to kolem mastné? Už som tento problém tu na fóre niekde čítal, daj viečko dole utesny to pastou a uvidíš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts