Jump to content

Divnej zvuk od motoru.

Recommended Posts

Tak mám zese jednu starost od auta se mi ozejvá takový divný zvuk :feve: ....jako kdyby se zadíralo ložisko nebo něco někde dřelo....nejdřív to bylo slišet málo a nevěnoval sem tomu pozornost ale bohužel to zesiluje.... divný je to že při rozjezdu na volnoběh je to daleko silnějsi a na volnobeh když pustim víc spotřebiču tak to jakoby taky zesilí(ale to se mi muze zdat a jen si to namlouvam).... mám takovou teorii že jak už namě párkrát vyskočila chyba stim dobijenim a hned zase zmizela..... jestli nahodou jakoby už třeba nedře zbytek uhlíku v auternatoru.... nebo ja fakt nevim co to může bejt...nestalo se vám někdy někomu něco takovýho...? nějákej podobnej pazvuk?? ztoho zase neusnu :feve: PS. spojka to neni :) FABIA RS rv2004 80tis km

Taky si myslim ze ta cena neni nejhorsi :) mno v zahranici je to problem... já když uz za hranice(a fakt jako daleko) tak za kamosem do servisu at mi vše proleze,prohlidne a napíchne na wag... jinak bych se asi docela bal :) ono z moji smulou by to zaklepalo zrovna nejdal kde bych byl a ne jeste nekde unás :)