Lala Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Nevíte zda se dá koupit (a kde) hlinikový doplněk na RS volant,který je na prostředním rameni. díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plutonium-Michal Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Nevíte zda se dá koupit (a kde) hlinikový doplněk na RS volant,který je na prostředním rameni.díky čau mívá ho jeden borec na aukru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lala Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 čau mívá ho jeden borec na aukru. koukal jsem,ale nic jsem nenašel.Kdyby jsi to někde viděl,dej vědět. Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plutonium-Michal Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 koukal jsem,ale nic jsem nenašel.Kdyby jsi to někde viděl,dej vědět.Dík mývá ho tam tak jednoui za čas vždycky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
purda Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 (edited) Jo kupoval jsem ho na aukru ale je z plastu stál 200+doprava prodejce- OctaviaGTcombi zrovna ho má na prodej-Znak volantu rs octavia 2 RS (Číslo aukce 802588951) ale cena je jiná. Edited November 6, 2009 by purda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lala Posted November 7, 2009 Author Share Posted November 7, 2009 Jo kupoval jsem ho na aukru ale je z plastu stál 200+doprava prodejce- OctaviaGTcombizrovna ho má na prodej-Znak volantu rs octavia 2 RS (Číslo aukce 802588951) ale cena je jiná. díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firemp3 Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Ako sa ten hlinikovy plisek vola ? Jak to mam zadat do google aby som si to kupil aj ja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pindik Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 jinak plisek se da uz koupit normalne v eshopu treba zde na OB jen ta cena je nekde kolem 350+postovne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts